Alazcns Linakaya Yaklaşık 2 ay önce ben de post açmıştım ancak pek yazan olmadı. Üstte kalsın diye yazıyorum.
Beybiberen Linakaya ay bende istiyorum pratik oluyor sanırım.kullananlar yazsın mutlaka beklemedeyim👍
elif2223 Linakaya weewellin makinasını kullanıyorum çokta memnunum marketteki günlük sütlerle kendimize mayalıyorum kızıma doktorumz keçi sütü vermemizi önerdiği için onada keçi sütünden mayalıyorum gayette güzel oluyo
Yasedem Ebruuu641 e bebek de vardı bir makine ben kullanmadım fırında mayalıyorum ama ondan çok memnundu bir çok anne bi inceleyin isterseniz
Aylin3509 Bluehouse kullanıyorum çok memnunum bir büyük kase ve altı tane küçük kavanozu var oğluma her gün bir tane açıyorum taze taze yiyor
aimra Bence de çok gereksiz ekstradan üzerine bir iki kat örtü atmak bu kadar zor olmamalı bence 🤷🏻♀
Aselimmmm33 Benim kızımda 5 ay 2 günlük yoğurt mayalayıp ufak ufak tadımlara başlamak istiyorum.Şu bimde satılan günlük sütlerle yapsam olur mu yapan var mı acaba şimdiden teşekkür ederim
mummy Aselimmmm33 ben de ilk kez günlük sütle denedim çünkü diğer sütler 5 kg satılıyor ve 2 kişiyiz bitirmekte zorlanıyoruz taze vermek gerekiyor deneyebilirsiniz. Benimki biraz cıvık olmuş ama benim hatamdan sanırım