araskuzumm0918 Ece06 ben canım 4.gün taktım hemen biraz kanamam oldu ama çıkarmadım dr takabilrisn demişti ,sonra bi gün taktım bi gün takmadım 19,gün bugun ama göbeğim kalacak gibi ,7kilo almıştım aslında ama karnım kalıcak gibi
Zeydbus Ece06 ben de sezeryan oldum 1 haftadan sonra takmaya başladım ama faydası Yk gibi bilmiyorum spor ile gider sanırım korse hikaye gibi geliyor
Ece06 araskuzumm0918 ya şöyle aslında dikişlerin ne durumda bilmiyorum ama sezaryenden sonra hani dikişler toparlayınca her gece mekik çekmek iyi diye biliyorum karını bayağı gözle görülür derecede fark ettiriyor diye biliyorum .. korseyide her gün taksam acaba tek gece uyurken çıkartsam nasıl olur diye düşündüm
araskuzumm0918 Ece06 dikişlerim zaten yapıştırma 2aybsonra spor dedi bana , çekebiliyormusun sen?yapabiliyorsan hiç durma derim 👍ki mantıklı düşünmüşsün bence
Ece06 araskuzumm0918 ya şöyle ki 7.günüm bugün henüz daha ama ben sporu kafama koydum yazılmak istiyorum da bi spor hocası vardı kendisi sezaryen olmuş ve mekik olayını çok desteklediğini söyledi bana gece uyumadan önce yap dedi fakat şu an değil kendimi toparladıktan sonra .. korseye takıldım bende acaba dedim kendimi toparlayana kadar alıp taksam mı bilemedim dikişlerimden dolayı