oglumherseyimm Kızlar bebeğim 8 aylık 7 kilo 3 aydır hiç kilo almıyor ne yapmam lazım sizce mama olarak sma kullaniyoruz ek gıda da veriyorum düzenli olarak ama hep aynı kiloda
Sevdaaaaa oglumherseyimm ben de sma kullandigimda hic kilo almadi, aptamil ve aptamil comformil kullandigimda kilo almaya basladi ayina uygun gidiyor
Defneada- oglumherseyimm canım benimde kızım 7 buçuk aylık 7 kilo ama doktorumuz sağlıklı olduğu sürece kiloya takılma dddi o kdar cok kafaya takmıştım ki mama içmeyen kızıma sürekli mama teklif ediyordum sonuç hiç içmiyor su anda. sınırda değil cnkü 1 yaşında olup 8 kilo olan bebişler biliyorum herhangi bir saglık sorunu olmayan. Sadece daha minyon oluyorlar.
Mavis34 oglumherseyimm benimkide 9 aylık 7500 kilosu ve son 2 ayda hic kilo almadı emiyor ama ek gıdaya çok aşırı iştahsız. Kan değerleri aşırı düşük çıktı demir eksikliği iştahsızlık yapar dediler
oglumherseyimm Defneada- öyle tabiki canım en başta sağlıklı olmaları ama kiloda almayınca insan kafasına takıyor illaki