Bahadir1812 Merhaba kızlar 8 aylık kızıma uyku eğitimi vereceğim çok araştırma yaptım ama sallamayı bırakmayla ilgili bi öneri bulamadım sallanan bebek uyuyor gibi değil de bayılıyo gibi oluyo derin uykuya geçemiyo sizler ne yapıyosunuz bırakanlar nasıl bıraktı
[silindi] Bahadir1812 ben hiç ayağımda sallamadim dogdundan beri gogsumde uyutuyorum, Allah kolaylık versin umarım alışır 🙌
Belissimo Bahadir1812 aynı dertten muzdaribim. 11 aylık kızım sallanarak uyuyor. Ha bıraksak diye diye galiba kaçıyorum. Çinkü sabrım hiç yok kısımda çok hareketli kendi nasıl uyur hiç bilmiyorum 1 saat sürer heralde.
Kzimveben Bahadir1812 bende seninle ayni durumdayım canım sallamdn mümkün değil uymuyor egerki çok uykusuzsa gogusumde uyur yatırırim yada omzumda uyuyor emzik emiyor onuda bıraktırmak istiyorm nasıl olmalı bilmiyorum
Bahadir1812 [silindi] ayakta sallamıyorum beşikte sallıyorum ama gece uyur şekilde bazen de uyanıp ağlıyo sallayınca uyuyo sallamazsam uykusu açılıyo susmuyo
Bahadir1812 Kzimveben benim kızm emziği 6.ayda gündüz emmeyi bıraktı şimdi gece verşyorum ağzından çıkarıyor almıyo artık ama biberonla uyuyo boş da olsa onu emiyo☺️