Nehir16busra Kan damlasını verip ağız kenarlarını ıslak pamukla temizlerdim dün yanımda pamuk yoktu bende kendi mendiliyle sildim sonra duş aldıracaktım diye önemsemedim. Geldim yanına ki ağız kenarı hep kızarmış ama geçti sonradan bunca zaman fark etmedim cünkü hep güzel siliyordum. Doktoruma ulaşmadım tabi daha da o damlayı vermedim. Başına gelen var mı
Nilay15 Nehir16busra 5 ay 22 günlük bende kullanıyorum hiç karşılaşmadım ben damla damla kendi şeyi ile veriyorum bebeğim seviyor ama benim direk ağzını şapırtarak alıyo 😂
Sogancik Nehir16busra ben kaşıkla veriyorum. Verince ağız kenarına akıtıyor kaşıkla topluyorum öyle olunca kızarıyor ağız kenarı baya. Özellikle çay kaşığı yapıyor.
ahannelik Nehir16busra mrb aynı seyi bende yasadım agzınıb kenarına bulaşmıştı silmeyi unuttum bi baktım yanık gibi leke oluşmuş sonra gecti deriye temas etmemesi gerekiyo demekki cunku dokunsa baska sıkıntısıda olurdu diye düşünüyorum gozlemledim herhangi bi problemi yok ishal mukuslu kaka vs 👀
Nehir16busra Elisamomceren damla şeklinde 6 damla veriyorum ağzına damlatıyorum ama yutarken taşırıyor ister istemez daha 5 buçuk aylık
Elisamomceren Nehir16busra bizimki 4 aylık ağzını açmıyor yani mecbur cay kaşığını damlası veriyorum ondan sordum size nasıl veriyorsunuz diye emzirme aralığı bırakıyor musunuz
dlnvrhn Ben kullanıyorum öyle bi problemle karşılaşmadım ama sana tavsiyem ağzına tek tek damlatmaktansa atıyorum altı damla veriyorsun hepsini küçük kaşığa damlat birden ver yoksa diğe türlü ağzını açmıyo yarısı boşa gidiyo mız mızlanıyo
Nehir16busra dlnvrhn hayır severek alıyor onu ama bebek sonuçta ister istemez az bsey taşıyor ağız kenarına ve o kızarıklık yaptı vücuda allerji yapsa belirti verirdi Ama o kızarıklığın sebebini çözemedim
Nehir16busra Elisamomceren yok kendi onu görünce ağzına değdiriyorum açıyor seviyor tadını. Çay kaşığıyla yiyorsa o şekil verin nasıl yiyorlarsa artık alsınlarda yeter ki 😂
Nehir16busra Nilay15 aynen bende öyle zaten seviyor yiyor ama az birşey akıyor bazen onu silemedim geldim baktım kızarmış hemen
Nilay15 Nehir16busra elinde falan başka bişey varmıştı oyuncak vs gibi belki ağzına götürmüş etmiştir
Haffuse Biz de sidefer kullaniyoruz, kasikla veriyorum ben, agzinin kenarlarina da akitiyorana usulu kasikla toplayip iciriyorum… Sonrasinda da agzini hic silmiyorum😅 Hic oyle sikinti yasamasik
Umaysss Bende sidefer kullanıyorum ama hiç öyle bir durumla karşılaşmadım. Ama alerji yapıyor olsa vücudunda da belirti verirdi diye düşünüyorum
Nehir16busra Umaysss evet onuda düşünüyorum sadece ağız kenarı yapmaz yani ama ağız kenarı öyle oldu ne içiyor bu çocuklar diye canım sıkıldı
Nehir16busra ahannelik benimde öyle sadece ağız kenarında oldu başka vücudumda döküntü olmadı bsey olmadı. Siz vermeye devam ettiniz mi ben veremedim korktum ya versem mi ☺️
Nehir16busra ahannelik o zaman bnde vereyim ya çünkü bendede başka bir belirti yoktu. Dolapta saklıyorsunuz dimi çıkarıp hemen mi veriyorsunuz
ahannelik Nehir16busra hayır mutfak dolabının icinde saklıyorum buz dolabından cıkarıp soğuk sıcak soguk sıcak yapmak istemiyorum 😕