benjaminannesi mavigokyuzu120666 peki bir şey sorabilir miyim peynir kesiği gibi kusuyor soramadim ben doktora
mavigokyuzu120666 benjaminannesi reflüsü olabilir ağızdan gaz çıkarmıyordu benim çocuğum ilaçlı mide filmi isteyin iyi bir Prof a gidin
Veraaaa mavigokyuzu120666 Bebeğiniz hiç mi ağzından gaz çıkaramıyordu ? Benim bebeğim bazen çıkaramıyor hıçkırık tutuyor bugün doktora gittiğimde soracağım bi sorun yoktur inşaAllah
mavigokyuzu120666 Veraaaa 5-6 emzirmede de mesela 1-2 defa o da çok zorlayarak 10-20 dk uğraşırdım böyle sesli bi şekilde çıkarmazdı anlamazdım hiç çıktı mı çıkmadı mı o rahatsız ediyormuş çocuğumu bence ni sprun ilaçlı mide filmini
1625goktug Lyla____ sürmüyoruz içiriyoruz araştırabilirsiniz zaten içirilen gaz damlalarının içeriğin de de ayçiçek yağı var
Busramaden benjaminannesi karpuz gaz yapar youtube da busra veisoglu rahatlatan gaz masajı var onu ızleyıp uygulayın
Minikprensesinannesi892 burcubagla0319 ben hep eczaneden aldım bir kere eşim trendyoldan almış sahte geldi o yüzden hic guvenemedim baska yerden almadim. Etrafinizda buyuk eczane varsa ona sorun elinde yoksa da depodan getiriyor biz su an 6 aylik 17 gunluk olduk hala kullaniyoruz gaz sancisina cok iyi geliyor. Umarim bulursunuz ❤️
Poyraz48 benjaminannesi karpuz ve peynir haricinde yiyecekleri deneyin yaklaşık 10 gün kadar. Kimyon çayı içebilirsiniz. Yiyeceklerinize de kimyon ekleyebilirsiniz
burcubagla0319 @“BurcuOgut” eczane aklıma gelmedi özel bir ilaç olduğu için en sonunda amerikadan getirdik hayatımızı kurtardı sanirim sürekli kulalnicaz sorun geçene kadar dozunu azaltayim diyorum tekrarvbasa dönüyorum çok zor