kitapkokusu_ bildiğiniz kullandığınız memnun kaldığınız iştah surubu varmı kızlar 2bucuk yasında kızım hiç yemek yemiyor önerilerinizi bekliyorum
Sefeff kitapkokusu_ argivit kullaniyorum hem boy hem iştahı için. Istahinda aşırı derecede seve istyee yemiyor eskisi gibi son günlerde resmen ac geziyordu surupdan sonra bir tık düzeldi
Hsn kitapkokusu_ benim kızımda istahsizfi hicbisey yemezdi iştah şurubu almadigim kalmadı bigun hastalandı doktor çinko verdi yemiyor diye o günden beri çok şükür zinco diye bı şurup arastirdim çocuklarda çinko eksikliği istahsizlik yapıyormus kesin tavsiyemdir 🙂
FikretAcar Benimkide yemiyor allahtan tok bacım ligone Kids kullanıyorum 1haftadır yiyor az biraz ama ablam ımm diye bişey kullanıyor çık şyi bitsin onu alcam
kitapkokusu_ Sefeff nasıl 5 kasık falam yiyo ku mesela ömceden 5 kasık yerdi yetti heralde derdim simdi 1 kasık bile açmıyor ağzını
Sefeff kitapkokusu_ benim kizim önceden cok istahliydi 5 değil 10 kaşık yerdi. Son dönemde anca 2 kaşık yedrebiliyordum. Ama ilaçtan sonra 5 6 kaşık yiyor.
kitapkokusu_ Hsn gerçekten mi hiç çorba yemiyor daldırıyorum tükürüyor sanki corbaya zaafı var delircek gibi oluyorum çok üzülüyorum
Hsn kitapkokusu_ bı dene çinkonun içmenin bir zararı olmaz dedi sağlık ocağındaki doktor bittikçe yazıo cok şükür şimdi iştahı iyi olduğu için vermiyorum