Oznur_0708 1 yaş sendromuna nezaman girdi bebekleriniz 1 yaşına 1 hafta var oğlumun dünden beri çıldırmış gibi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ogrtmnanneee Oznur_0708 11 ay 10 günlük oğlum da delirmiş gibi gece hiç uyanmazdı ağlayarak uyanıyor sürekli çığlık atıyor bağırıyor çocuğumu tanıyamıyorum. Erken mi girdik acaba atağa. Şu an takvime göre güneşli günler görmem gerekiyordu
Rabisasel211 Oznur_0708 ay benimki 11 aylık delirdi aska ne duruyor ne uyuyor ne yiyor çığlık atıyor kucakta gezmek istiyor dışardan eve gelmek istemiyor ya kendi arabasında ya da arabada uyutabiliyoruz uyku düzeni kalmadı😭
Tinymom Oznur_0708 13 aylık yaklaşık 2 aydır yemek yemiyor, sadece meme emiyor uyumuyor ,sürekli beni istiyor cidden yorucu
Oznur_0708 ogrtmnanneee bizde de güneşli diyorda alakası yok 40 dk uykuya direndi ilk uyku birde yani gecikme yok yorgunluk yok şaşırdım huysuzda aşırı iştahı azaldı
Oznur_0708 Rabisasel211 evet dışarı istiyor iştahta azaldı yemedikçe çıldırıyorum cidden hafif ishal gibi de olduk dişte mi geliyor diyorum acaba
ogrtmnanneee Oznur_0708 çok zorlanıyorum ailemin evinde olmama rağmen. Çok düzenli uykuları vardı gece gözünü hiç açmazdı ilk defa uyandı oturdu iki saat. Bide sürekli çığlık atıyor. Emekleme yok her yere ben götürüyorum elinden tutup Buda yoruyor
Rabisasel211 Oznur_0708 olabilir canım benimki daha yeni alttan 2 tane patlattı üsttekilerde kabarmış
Yclcnbz Bir yaş atağı da mı var yarın 1 yaşında olacak kızım. Haftalardır geceleri ağlayarak uyanma sürekli bende olma isteği yemek yememe. O kadar yoruldum ve uykusuzum ki. Sürekli kıpır kıpır iki dakika durmuyor yerinde
Oznur_0708 Yclcnbz felaket oldular resmen maalesef varmış ataklar sendromlar hiç bitmiyor allah yardımcımız olsun en çokta uykuyu etkiledi
Oznur_0708 ogrtmnanneee evet o elle tutup gezdirtmesi bel bırakmadı 😂 tekim ben ya daha zor bence ama kalabalıkta olsa zaten anneyi istiyorlar bu dönemde o da var bilmiyorum zor
Oznur_0708 ogrtmnanneee 10-15 adım kadar kendi gidiyor ama tamamen bırakmıyorum düşer sivri yere kafası değiş açık yerlere diye peşinde geziyorum mecbur ha emekliyor ama ne fayda dibimden ayrılıp bi ev gezmiyor belk dolaşsa bensiz rahatvolur