Havva555 Bugun lohusalığımın 44.gunu acaba hala kanamam devam edıyor bu sekılde yasayan oldu mu aranızda Doktorum normal diyor ama sıkıldım iyice
Handeasel Havva555 benim 55.günüm hala devam ediyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bu sıcaklarda çok can sıkıcı bir durum
Alparslanveannsi Havva555 Handeasel 40 günden uzun süren kanamalar doktor kontrolü ister mutlaka görünmelisiniz geçmiş olsun 😇
Hkb22 Havva555 benim tam 60 gun surdu, bebegim 2 aylikken bitti banada normal dedi doktorum 2 aya kadar normal olabilirmis. Ben yinede gittim muayene oldum ve hersey yolunda dedi
Alparslanveannsi Handeasel ultrason baktıktwn sonra mı dedi çğn5benşm doktorum 40 günü geçerse gel ultrason ile bakalım dedi rahim kendini toplamış mı toplamaya devam mı ediyor vs demişti benim kanamam 20 gün sürdü gerisinde de ara ara kaynayıp bitmişti
ezgmsl Benim tam tamına 5,5 ay sürmüştü. Sürekli doktor kontrolündeydim her şey normaldi. Doktorum çok nadir böyle olabileceğini söyledi. İlaç tedavisiyle 5,5 ayın sonunda bitmişti.
cocoblog1 Havva555 benim 70 gün sürmüştü şaka gibiydi artık doktor ilaç verdi öyle kesildi ama normal diye biliyorum
Nereleregidem Havva555 benim de 45 gün falan sürmüştü bir de üstüne regl olmuştum 😓 can sıkıyor cidden harita gibi göbek aşağıdan kan yukardan süt zaten terliyorsun da sürekli 🤕
Selencanbaz Havva555 ben daha bugün koştur koştur dr a gittim. İçerde kan birikmiş onu atıyormuşum. 25. Gün kanamam bitmiş gibiydi ama 2 gündğr nasıl geliyordu . Normal yani ultrasonda bir durum yoksa normal