Fatmaa0807 Bugün eğitimde 5.günümüz kızım 2 yaşında ama asla tuvaletinin geldiğini söylemiyor geceleri bez takıyorum 2 3 gündür gece kuru kalkıyordu bugün gene dolu bezle uyanmış siz neler yaptınız anneler kaç gün sürdü eğitiminiz
2cocuk_1anne_ Fatmaa0807 hareketlerini kontrol et en son postuna bakabilir sin Kızıma artık hiç sormuyorum tuvaletin varmı gidelim mi dşye bakıyorum bacaklarını büzüyor sıkıştırıyor orayı hadi diyorum gidelim gidiyoruz bazen boş kalkıyoruz içeri geliyoruz 2 dakika sonra ucuna gelince annee annee diyor bakıyorum bacaklar aynı duruşta gidiyoruz yapıyoruz 3. Güne başladık bugün
Fatmaa0807 2cocuk_1anne_ mahşallah ben tuvalete götürüyorum yapmıyo içeri gelince yapıyo napcağımı şaşırdım erkenmi acaba diye bidaha bez takmakta istemiyorum bakalım bi kaç gün daha deneyelim
2cocuk_1anne_ Fatmaa0807 benim açtığım postlar bak canım yani yazılarıma Ben şöyle yaptım Belki yanlış ama sürekli kızım çişin gelince bana söyle buraya çiş yapılmaz tuvalete gidip oturucaz sen su dökücen bay bay yapıcaz gibi Ama sürekli söyledim 5 dakika da bir kızım bezin yok unutma çişin gelince söyle dedim Sonra çişini tutmayı ve bana belli etmeyi öğrendi umarım sizde hemen atlatır sınız