Perapera Kızım 2 ay 10 günlük kundak yapıp emzikle beşiğine koyuyorum uyuyor acaba ilerde değişir mi yoksa hep böyle devam eder mi
[silindi] Perapera benimki de öyleydi 4. Aydan sonra biraz huzursuzlandı pış pış istedi bikaç gün şuanda yanımda dönerek kendiliğinden uyuyor maşallah 5ay 28 günlüğüz
Pollyanna Perapera Farklı şekilde uyutmazsaniz yani ayakta sallama vs böyle gider kendi kendine uyur.
Nimiko Perapera 5.5 ayına kadar böyle uyudu 5.5 ayından sonra hersey değişti dizen bozuldu şuan 6 ay 21 gunluk toparlamaya çalışıyoruz tekrar uyku rutini oluşturmaya çalılıyorum
Detaycianne Perapera ah ah değişiyor güzelim bu günlerin tadını çıkar. Ben de bir dönem yatağa bırakıp odadan çıkar 2 dk arayla kontrol ederdim uyurdu kendi kendine. Bir gün sabah uyandık bir sonraki uykusuna geçemedi ne yaptım ne ettimse olmadı.. unuttu
SumeyraErva Perapera masallah kimseye soyleme goze gelmesin bol bol oku insallah duzeni de degismez tek siki ti kudaga alismis olmasi olabilir ilerde kundagi birakmak istediginizde kollari felan uyandirabilir rahat hareket edecegi icin uyurken