Sultan60 öncelikle çok çok gecmis olsun inşallah en kisa sürede bebegin iyileşir. Bizde yeni atlattik covidi ben ve esimde herhangi birsey yoktu ama 8 aylik bebegim sürekli atesleniyordu atesini düşüremiyordum. Aile hekimine götürdüm test yapmadi bakti kulak iltihabi dedi antibiyotik verdi ama hic bir faydasi olmadi daha sonra tekrar acile götürdüm hemen test yapıldı sonuc pozitif. Benim bebeğim biraz agir gecirdi ben hastaneye götürdüğümde vucut cok susuz kalmisti, bağırsaklari tembellesmisti ve gazini cikaramiyordu bu yuzdende bagirsakta sisme ve sertlesme yapmisti. Benim bebegime hemen serum ve antibiyotik takildi daha sonra solunumu duzelsin diye oksijen takıldı. 4 gece hastanede kaldi son bir gece haricinde cikana kadar serum verildi ve biz hastaneden çıktığımız zaman cok cok toparlanmisti. Biraz uzun anlattim kusura bakma ama anlatmak istediğim şüphen varsa zaman kaybetmeden hemen hastaneye gotur müdahale edilsin yoksa cok agirlasiyorlar hemen müdahale edilmesi onlar icin daha iyi oluyor. Bence hastaneye götürüp baktirin derim evde kendi yontemlerimiz malesefki bebeklerde pek etkili olmuyor onlar daha narinler