tugcemma Aysssse merhaba ben de Maltepe’de oturuyorum. Size birkaç doktor ismi vereceğim. Siz kendiniz seçersiniz :) Bezmialem Doktor Cem Koray Fırat var. Alanında gerçekten bilgili bir doktor ama yoğun. Bu nedenle bebeğe istediğim vakti ayıramıyordu. Yani o curcunada ben de sorularını sormayı unutuyordum. Bir de aniden büyük bir ücret artışı yaptılar. Maltepe Üniversitesi hastanesi Doktor Asya bey. Güvendiğim bir hemşire arkadaşım onunla çalışmış. O önerdi ama ben şu an doktorumdan memnun olduğum için gitmedim. Kartal Kızılay Doktor Aydın Küçük. Kendisi sosyal medyada çok yer almasa da gönlümüze taht kurdu:) Gereksiz test istemez. Sorularınızı cevaplar ve empati yeteneği yüksek bir doktordur. Fiyat olarak da diğer özellere göre uygun.
Melikegencall1 Aysssse Maltepe üniversite hastanesi doktor İlhan Asya Tanju bey kendisi benım çocuk doktorummuş annemler benıde ona götürürlermiş bende onu Maltepe’de buldum çok iyi harika bir doktordur düşün gaz sorunumuzu çözen tek doktordur çok memnunum çocuk doktoru konusunda seçici olmakta fayda var çocuklarımız önemli bir tık pahalı en son 460 TL idi ama hakediyor
Aykuzum Aysssse merhaba dragos bezmialem cem koray firat kızım 2 yaşında ve karşıya taşındık buna rağmen rutin kontrollerine yine ona gidiyoruz.
Betibethyy Aysssse merhaba, @NursenaT ile beraber Maltepe Sahilde bir buluşma planlıyoruz. Sizi de isterseniz WhatsApp grubuna ekleyelim. Direct mesaj olarak numaranızı atarsanız. 🙋🏼♀️
Betibethyy Sedaalya merhaba, @NursenaT ile beraber Maltepe Sahilde bir buluşma planlıyoruz. Sizi de isterseniz WhatsApp grubuna ekleyelim. Direct mesaj olarak numaranızı atarsanız. 🙋🏼♀️
Betibethyy tugcemma merhaba, Cem Koray Fırat bizim de doktorumuz. Şaşırdım yazdığınıza 👀Bazen bizim istediğimizden bile çok detay veriyor çünkü. Yoğunluğu doğru gerçi, çift muayenane çalışıyor hatta ama gerçekten fazlasıyla ilgili bulduk biz.
Betibethyy tugcemma merhaba, @NursenaT ile beraber Maltepe Sahilde bir buluşma planlıyoruz. Sizi de isterseniz WhatsApp grubuna ekleyelim. Direct mesaj olarak numaranızı atarsanız. 🙋🏼♀️
tugcemma Betibethyy biz genelde haftasonu gidebiliyoruz ve koridordaki hengame doktoru çok yoruyor. Hal böyle olunca da ben de etkileniyorum. Hemen bebeği soy vs, yarışıyor gibi hissediyorum 😅😅😅
Betibethyy Melikegencall1 merhaba, @NursenaT ile beraber Maltepe Sahilde bir buluşma planlıyoruz. Sizi de isterseniz WhatsApp grubuna ekleyelim. Direct mesaj olarak numaranızı atarsanız. 🙋🏼♀️
Betibethyy Padfoot merhaba, @NursenaT ile beraber Maltepe Sahilde bir buluşma planlıyoruz. Sizi de isterseniz WhatsApp grubuna ekleyelim. Direct mesaj olarak numaranızı atarsanız. 🙋🏼♀️
Betibethyy tugcemma aa doğru haftasonu öyle olabilir. Biz hep haftaiçi götürdük yine bi’ tık daha iyi diyebilirim :)
Betibethyy Aykuzum merhaba, @NursenaT ile beraber Maltepe Sahilde bir buluşma planlıyoruz. Sizi de isterseniz WhatsApp grubuna ekleyelim. Direct mesaj olarak numaranızı atarsanız. 🙋🏼♀️
tugcemma Betibethyy Merhaba, çok teşekkür ederim ancak şu anda şehir dışındayım. Siz ne zaman bulacaksınız
Betibethyy tugcemma merhabalar, ilk tarih olarak 10 Eylül belirledik ama devamını da getirmeyi düşünüyoruz. Şu an 21 anneyiz WhatsApp grubumuz var. Telefon numaranızı direkt mesajdan yazarsanız ekliyim sizi de 🙋🏼♀️