Gamze4884 Merhaba 4 gün önce doğum yaptım bebeğim hastahane de ilk gün çok güzel memeyi aldı ama eve gelince bir türlü almadı arkadaş tavsiyesiyle silikon göğüs ucu denedim ve şimdi onla devam ediyoruz nasıl bıraktırabilirim ya da kullanan var mı ?
Nisa1710 Gamze4884 kullandım bir süre için güzel ama bebek bağımlı oluyor. Bebeğin sakinken ara ara onu çıkarıp kendi memeni teklif et. Ama ağlatmadan sonra yavaş yavaş alışacaktır ben ilk başta biraz emzşrdikten sonra kendi mememi teklif ettim sinirlenmeden . Baktım tutamıyor hemen silikonu taktım geceleri bir süre silikon kullandım sonra gündüzleri kullanmamaya başladım derken 2 gaftadır neredeyse hiç kullanmıyorum
Meloakar Bende en başından Gamze4884 bende en başından beri onu kullandım sonra 2 ,5 aylık olunca kendi tutmaya başladı bıraktırmasanız da olur bi zararı yok ama dediğim gibi büyüdüğünde kendi istemiyor onu ve memeyi tutuyor benimki tutuyor artık
Minnikkiz Gamze4884 bende kullandım ama sürekli emzirmeden önce uçsuz teklif ettim bazen tuttu bazen tutmadı bazen tuttu ama biraz emdikten sonra silikon istedi sabrettim ve bıraktı artık insallah☺️ Sizde sabredin ama teklif etmeyi bırakmayın zorlamayında meme reddi olmaması için🙏🏻
Mrv_cnl Gamze4884 önce pompayla göğüs üçünüzü çıkartın yada elinizle çekiştirin bebek kolayca ağzına alabilmesi için yoksa direkt göğüse alıştırmak zor oluyo ısrarcı olun hemen pes etmeyin plastiklere çok çabuk alışıyorlar çünkü
Asilaslann Nisa1710 silikon göğüs ucu aldım ben aventin S beden bana olmadı ya uzun geldi acaba ben mi beceremedim
MinnakPanda Benim göğüslerim yara olmuştu. Bende denedim silikon göğüs ucu wee nin. Ama bebeğim çok gaz yutmustu. Bende bıraktım hemen
Gamze4884 Meloakar çok teşekkür ederim resmen psikolojim bozuldu yok bırakmaz yok şöyle kötü bir de ilk bebeğim çok kötü birşey yapıyormuş hissine kapıldım sonuçta mama vermemdense kendi sütümü içiyor.İnşallah dediğiniz gibi olur🙏🏻🤗
Meloakar Gamze4884 merak etmeyin çevremde kullananlar çoğu ds öyle oldu diyor biraz büyüsün tutacaktır