Minzilikuymak61 Kizlar merhaba iyi geceler. 3 senelik evliyim ve yatak odamdan gerek dolap olsun gerek yatak olsun memnun degilim hic ve degistirmeye karar verdik ve boyle bisey dusunduk dolap olaral sizcr nasil😊
Nurella_ Minzilikuymak61 çok güzel benim kuzenimde bu tarz kullanıyor odası küçük olduğu için senelerdir kullanıyor ve çok memnun.
Nurella_ Minzilikuymak61 bende değiştirmeyi düşünüyorum salak gibi kaynanaya uydum gittim sürgülü aldım dolabın tekerleği kırılıyor yenisini alıp takıyoruz 1 ay olmadan tekrar kırılıyor artık gına geldi o tekerleklere verdiğim parayı biriktirseydim bi yatak odası takımı almıştım😂 ama bu model de çok güzel hayırlısı olsun şimdiden🌸
Minzilikuymak61 Nurella_ gercekten bende aldim aldiigimi sirf alayimda kurtulayim su sitresden diyerekden aldim yataga yatiyorum sesinden yatilmiyor dolabin surgusu desen ayri birsey yerde yatsam daha iyi rahat ederim daha guzelleri sizin olur insallahh😍🌺
kahvekokusuu Norveckizi tehlikeli olmuyor tam aksine standart yatak odasına göre daha saglam çünkü duvara monte ediliyor kurulduktan sonra yani deprem olsa yıkılma gibi birsey söz konusu degil🥰
Zeytinnn-gozzz1 Minzilikuymak61 merhaba. İlk defa görüyorum bu modeli. Benim gibi evi fazlasıyla küçük olanların tercih edebileceği bir model 😊 bu arada ev size aitse yaptırın ama kiracıysanız farklı model tercih edin derim ben..
Minzilikuymak61 Zeytinnn-gozzz1 kiraciyim ve tayinciyim surekli o yuzden buyuk dolap kullanip surekli onunla, ugrasmak, istemedim aslında 😊
anataraf1leoparbenim Minzilikuymak61 ev sahibiyseniz yaptırın derim ama kiracıysanız her yere uymayabilir ama ben biraz az buldum dolabı 🙃
Minzilikuymak61 anataraf1leoparbenim suan kullandigim dolabimdada, aslinda, bukadar kullaniyorum ve yatagimida, bazai dusundugum icin yeterlidir gibi😊🌺
Deletedmom_23 Minzilikuymak61 Başımın üstünde dolap olması beni rahatsız eder. Görüntü olarak hoş duruyor. Ama ben kullanamam
Benisahtesevme2 Minzilikuymak61 deprem gıbı durumlarda bence de tehlıkelı tam tepede dolap benı basar hoslanmadım
2bebelimom_ Minzilikuymak61 güzel ama sağ dolap sol dolap üst dolap içiniz daralmaz mı. Ben bakarken darlandım valla. İçinize sindiyse tabi bişey diyemem 🥰
anataraf1leoparbenim Minzilikuymak61 şöyleki eni nasıl ? Eğer yaptıracaksanız biraz derin yaptırın kıyafetlerin dışarıya taşmasın bunlar standart oluyor genelde ama bi askının eniyle orantılı oluyor yan asıyoruz ya en az 4 parmak kalsın bence kapakla Askı arasında fazladan kapak kapatırken direk elbiseye çarpmasın çünkü erkek takımı felan astınmı biraz zor kapanabilir kapak anlatmak istediğimi anlatabildim mi acaba 😃😅