bloggeranne Kızlar ben başvur yaptım ve bugün itibari ile böyle çıkıyor acaba kabul olur mu bilgisi olan cevap verirse sevinirim 😊
MinnakAsel bloggeranne büyük ihtimalle daha yeni aktarım olmuştur bulunduğunuz yerin vakfına o yüzden böyle yazı yazıyor eğer onaylansaydi başvuru yerine devam ediyor diğerinde ise başvurunuz kabul edildi yazardı inşallah bu hafta kabul olur 😍
MinnakAsel bloggeranne ay inşallah çıkar çocuğunun şansına Rabbim gönlüne göre versin pazartesi kendi bulundugunuz sosyal yardım vakfını arayın sorun 1 ay oldu diyin ben sizden cok sonra başvuru yaptım ödemeyi aldım işleyiş çok ağır sanki
MinnakAsel Roze_90 başvurusu nerde kabul olmuş yazıyor ? Boşuna insanları heyecanlandırmayin süreç daha devam ediyor
Roze_90 MinnakAsel hanim efendi ilk fotoda surec devam ediyor yazıyor ikinci fotoya dikkatlice bakarsanız iyi olur ayrıca insanları neden bosyere umutlandırma gibi Bi çabam olsun ne münasebet
MinnakAsel Roze_90 yahu ikinci fotoğrafta başvuru yazıyor eğer kabul edilseydi yardımın durumu devam ediyor yazması gerek
MinnakAsel Roze_90 https://resimyukle.io/r/ebneATgl3X bakın bu benimki yardım durumu devam ediyor diyor yani kabul olmuş
Hayaldusu MinnakAsel nasıl yapılıyor ev hanimiyim eşim çalışan fark ediyor mu kimden başvuru yapıldığı l. Bende yapayım lütfen bilgi verirmisiniz 🥰