winnie-the-pooh Tugba0708 ikisi de değil mustela ama ikisi arasında birini kullanmam gerekiyorsa uni baby seçerdim
Tugba0708 winnie-the-pooh Dalin için göz yakıyor diyenler var yorumlarda okudum uni baby içinde kullananlar varsa bilgilendirir misiniz
Familyboy Tugba0708 kim dediyse yalan demiş 18 aylık oğluma doğduğundan beri Dalin kullanırım hiç yakma olmadı
Fasulye12 Tugba0708 Bebeğime hediye gelmişti ikisinden de . Önce kendimde denedim ve gözümü yaktı , kızartı 2 si de .
Irmakprensesinannesi Tugba0708 ikisiyle de yikamiyorum dalın zatn artık icerigi en kötü oln bebek şampuanı para verseler üstüne yinede kullanmam kziimda mustela kullniyrm doktorum önermişti ilk defa icerrigi arastirip nivea bebk sampuanini aldım onu da kullniyrm son 1 aydır ondanda memnunum üni baby sadece islak mendilini kullniyrm
Fasulye12 Familyboy Kendi yüzümü dalinle veya unibabyle yıkadığımda gözlerimi yakıyor , kızartıyor. Ayrıca bunu diyen kişi niye yalan söylesin , sanki organik şampuan markam var da müşteri çekiyorum .
Poyrazin_annesii Ilk dogdugunda unı baby aldm sımdı 5 aylık oldu dalınle yıkıyrm bı sorun olmadı. Içerıgı temız hıc bısey kalmadı ztn😂 köpürtünce dırek duruluyoruz ıyıce sabundan eser kalmıyor ztn
Burculicee Tugba0708 Dalin kullanmayında ne kullanırsanız kullanın burdada okudum cildi çok kurutuyor atopik olduk biz
begmmmell Fasulye12 ay evet o kişi ben değilim ama ben kendi yüzümü yıkadığımda gözlerimi yakıyor dalin