sulekskk Kızlar bebeğim 8 ay 10 günlük üstten 4 tane dişi şiş patladı patlayacak ateşini ölçüyorum alın da yok ama şakaklarındaki 38 derece şakakta ateş olur mu ilk defa böyle oldu bilgisi olan varsa acil lütfen
umutomer3800 sulekskk doktorumuz alın yuz falan yanıltır en saglıklı olcum koltuk altından demıstı ve ara ara atrsıne bakın ama ole zırt pırtta degıl demıstı pamukla yada bezle sureklı ıslatıp koltukaltı alın falan surerek ve calpol dolven aralıklı vererek dusurmustum atesını ben
uraskoo sulekskk kulaktan ölçümde oğlumunda yüksek çıkıyordu mesela 37,8 gibi koltukaltı 36 oluyordu.iki gün sonra alt dişleri patladı.Kulaktan bi iki derece oynuyor sanırım.En güvenlisi kulaktan diyorlar ama koltukalto nası düşük oluyo bende bunu anlamıyorum. Omron marka kullanıyorum
MySunny sulekskk bebekim, tabancalarla değil, koltukaltı ateş ölçer ya da kulakiçi ölçerle ölçmen lazım. Diğer türlü belli olmaz. 38 i geçerse koltukaltı ölçerle ölçtüğünğzde calpol verebilirainiz kilosunun tam yarısı olacak şekilde.
Alyasmama Koltuk altindan ölcün en iyisi orasi yada popodan. Sakaklar her daim biraz daha sicak oluyor. Dis cikiyorsa oda zorluyordur. Cok gecmis olsun
uraskoo MySunny peki kulak 38,5 koltukaltı 36ysa? İki ayrı koltukaltı ateş ölçerle bakmama ragmen böyleydi .geçen hafta aşı sonrası ateşlenmişti.koltukaltı max 37,7 kulaktan 38,8 i görmüştüm
MySunny uraskoo medikal tarzı olan koltukaltı ölçerler var,onlardan tercih edin. Çoğu çin maşı ve dandik maalesef