Elif34nur Babam namaz kılmıyor çok üzülüyorum başlamasını çok istiyorum bunun için sürekli dua ediyorum ama buna teşvik edicek okumam gereken sure tesbihat ayet bildiginiz varsa yardımcı olurmusunuz
Deletedmom0099 Elif34nur benim dedemde kılmıyormuş eskiden. ananem söylemişti yemek yaparken hep ettahiyyatü ve sübhaneke okuyup üflermiş. gel zaman git zaman namaza başlamış çok şükür
boncukannesi123 Elif34nur evlat olarak hak veriyorum sana ama maalesef biz ne dersek diyelim içinden gelmesi lazım
pamukkuzum Elif34nur peki bende başka bişey sorabilir miyim? Hamileyim şu an ve ara ara lekelenmelerim oluyor bu gusule engel mi. İbadetlerime engel mi biliyor musunuz
Elif34nur Deletedmom0099 ama o yemeginin bereketli ve güzel olması için okunuyor çok tesekkur ederim yinede😊🥰
Banukpr Bu konularda çok bilgim yok ama insanın kendi içinden gelmesi lazım sizin zorunuzla namaz kılarsa doğru olurmu bilmiyorum yine siz dua edin onun için
Elif34nur pamukkuzum hamilelikte zaten lekelenmeler oluyor gusül gerektirmiyor diye biliyorum ama daha iyi bilen birine sorun isterseniz yanlış bilgi vermiyim 🌸
Meryem_ pamukkuzum benimde oluyodu hamilelikte lekenmeler bi hocaya sormustum gusule gerek yok demisti