Gizem28 Merhabalar bebeğim 6 aylık bu aralar gece uykusuna yattıktan 1 saat yada 1,5 saat sonra çığlık atarak uyanıyor ve ağlama krizine giriyor,ne yaparsak yapalım susmuyor acaba rüya görüyor olabilir mi? Sizlerde yaşadınız mı var mi öneriniz 😔🙏😊
Batal24 Gizem28 35 günlük bebeğim bende aynı şeyleri yaşıyorum çığlık atarak uyanıyor kucağıma alıp sakinleştiriyorum sonra uyuyor
Yasem12 Gizem28 yaa bu bızde de var aç değil ateşi yok neyi var çözemedim internette atakhaftasi gösteriyor ama anlamadım yaaa sabaha kadar böyle alerjisimi var diye düşünmeye başladım ek gıdaya başladık
cinarbebekbusraanne Gizem28 benimki de yedi ayına girecek son 2 haftadır uyanırken nasıl ağlıyor niye öyle çığlık çığlığa ağlıyor çözemedim ben de
Gizem28 Batal24 ilk zamanlar bende öyle sakinlestiriyordum ancak son 3 gündür memede sakinlesiyor ve öyle uyuyor ek gıdaya başladık acaba beni emmeyi mi ozluyor diyorum ama gün içinde emziriyorum çok tuhaf bu bebeler 🙈 hepsi keyif bebesi 😁😁
[silindi] Batal24 sizin bebeğiniz küçükmüş gazdan olabilir. Anlık gaz sancısı giriyordur, geçince rahatlıyordur.
Gizem28 Yasem12 ağlayarak uyanmanin alerjisiyle bir ilgisi olur mu bende çözemedim acaba hava sıcak bunaliyor mu diye düşünüyorum,keşke dertlerini anlatabilseler 😔😔
Yasem12 @“Yasem12”#p21689104hic böyle değildi 7 de akşam uykusuna uyurdu 11 de emzirirdim 3 te emzirirdim sabah 7 de uyanirdi şimdi saat başı çığlıkla uyanıyoruz
EzgiiDuru 3buçuk aylık bebeğimde iki saat önce ilk defa yaşadık bu durumu büyük insan gibi çığlık atarak bağırarak uyandı şoka girmiş gibiydi kucağıma aldım ama bi süre kaldı öyle sonra kendine geldi tekrar uyudu ama neden oldu niye oldu anlamadım çok kötüydü ağlamaktan tekrar olurmu korkusundan başında bekliyorum😢😔
Gizem28 EzgiiDuru bir kaç kere yaşadık bizde hele bir gün hastanede 3 ay kontrolüne gitmiştik sanırım maskeleri yadirgadi bütün hastaneyi birbirine kattık 😁 doktor artık yadirgamaya başlar bundan sonra demişti ama şu son zamanlarda uykusundan uyanıp neyi yadirgiyor diyorum😁
EzgiiDuru Gizem28 Gizem28 yaa😀 bizimkide yabancılıyor başkasında durmuyor hepsi iyi olsun sağlıklı bir şekilde büyüsünler yeterki😍
fadjobe87 Yasem12 alerjiye sebep olan yiyecekleri bulup yemeyeceksiniz. Çocuk gastroenteroloji ye gidin
Yasem12 fadjobe87 6 ay boyunca emzirdim hiç biyle bir sorun olmadı hepte aynı şeyleri tüketim ama gidip görünmekte fayda var tabii teşekkürler