esn_46 Bebeğimde süt alerjisi var 🥺 Bir gün güzel gidiyorsa 3 gün ağlaya ağlaya geçiyo Yediklerini de çok dikkat ediyorum ama neden oluyo bilmiyorum O ağladıkça için parçalanıyor mahfoluyorum Süt ürünleri dışında neye alerjisi var bunu öğrenmek istiyorum Devlette yapılıyor mu Alerji testi yaptıranlar bilgi verebilir misiniz bana 🥺😭😭
Gulsahgencel esn_46 biz arastırma hastanedine alerji doktoruna cıktık devlettlerde pek bulunmuyor alerji doktoru bebeğiniz küçükse doğru sonuç vermyeye bilir diyorlar biz 5 bucuk aylıkken yaptırdık deri testi kan tahlili yapmadı
iyikianneyim61 esn_46 paketli gıdaları da hayatınızdan cikarmaniz gerekiyor ben margarin tereyağ bile kullanmıyordum yemeklere okadar herşeyi kesmiştim benim zamanimda dvlett yapilmiyorfu sanırım ama smdi devlette o bölüm var ben özelde yaptırmıştım 4.5aylikti ilk deri testi 6 aylık olduğunda kan testi yaptırmıştık
sarilokumumm esn_46 bulunduğum yerde tıp fakültesi ve şehir Hastanesi’nde yapılıyordu geçen hafta yaptırdık randevu bulamadım bir de devlette doktorun önce birime yönlendirme yapması gerekiyor fakültede ücretli olarak prof a götürdüm oğlum hareketli hiç durmadığı için ciltten değil kandan baktılar gerek duyarsak tekrar cilt yaparız dediler çıkmadı her hangi bir alerjisi kanda alerji yüksek çıkmıştı enfeksiyon da atlatıyordu değer düşmüş enfeksiyona bağladı
esn_46 Gulsahgencel bebeğim 45 günlük 15-20 gün önce kaka tahlili sonucu süt alerjisi teşhisi konuldu 🥺 yanlış sonuç mu diyorsunuz yani Kolik ağlamaları var her gün akşam üzeri 6-7 gibi başlayın 10-11 gibi bitiyor
esn_46 iyikianneyim61 canım hiçbir şey yemiyor Paketli gıda tüketmiyorum Süt ürünleri, susam, kuruyemiş, domates, patlıcan, çilek, sana eti Bunları yemiyorum Yine aynı yine aynı
esn_46 deniz-95 45 günlük canım Kaka tahlili sonucu süt alerjisi var dedi doktor Belirti olarak sürekli aşırı şiddette ağlama Ve aşırı gaz var 2 güne kadar sürekli ishaldi şimdi biraz düzeldi Sanırım başka belirtimiz yok
Gulsahgencel esn_46 kaka tahlilinin bir önemi yok demişti alerji doktoru bizde hep yaptıryorduk yemediğim halde pozitif cıkıyordu hep bunalmıştım alerji doktoru kakada kan olmadığı sürece problem yok bizim için dedi cok sıkıntı yapmayın bebek onlar ağlıcaklar sonra düzeliyor emin olun😊
iyikianneyim61 esn_46 kaçak oluyor demekki gerçi daha çok küçükmüş 45, günlükken doğru sonuç vermeyebilir benim kızım 4.5 aylıktı mesela negatif çıktı hepsine ama bağırsak tepkiliydi
deniz-95 esn_46 45 günlük sadece kaana bakarlar. Biz 3 aylıkken hem kan hem deri yapmıştık. Deride süt ürünleri ve yumurta akı çıkmıştı. Sıkı bir diyetle belirtileri en aza indirgedik. 3 ay boyunca yumurta ve süt ürünler tüketmedim. Sonradan yediğimde hemen hemen geçmişti sayılır. Ben bu ürünleri kestikten 10 gün sonra vs rahatlamıştı bebeğim.
turuncuelma deniz-95 benimde bebeğimin alerjisi var sanırım aöa 2.5 aylık olduğu için test yapılmıyor sanırım sadece süt ürünleri ve yumurtayı kesmem yeterli mi benimde acaba :( dana eti tavuk eti vs bunları tükettiniz mi siz
turuncuelma deniz-95 peki tüm bu ürünleri kesince doktor vitamin yazmadı mı bebeğe veya size sonuçta bir çok şeyden mahrum kalıyor
Lahe12 deniz-95 benim bebeğim 3 aylık olmak üzere ve alerji testinde süt ürünleri ve kırmızı ete alerji çıktı tavuk yiyebilirsin dedi sizce yemeli miyim