Brutal-Betty Oğlum 11 aylık kırmızı et beyaz et hiç birini yemiyor yemeklerine kıyma koyuyorum ağzından geri çıkarıyor köfte yapıyorum ağzından geri çıkarıyor tavuk haşlama yapıyorum aynı şekilde ben bunları nasıl sevdirecem oğluma yardımcı olur musunuz
Uygrtn Brutal-Betty gercrkten o aylarda benim oğlumda aynıydı kıymalı şehriye çorbası icmezdi ya birebir aynıydı çok şükür bir buçuk yaşından sonra eti tavuğu kıymayı ve köfteyi yemeye başladı her çocuk farklıdır belki oda öyle olur 🤷♀️
Sevmgl Brutal-Betty bi süre et/tavuk suyuyla yapın yemeklerini çorbalarını.. zamanla damak zevkleri değişiyor yiyecektir..1 hafta hiç vermeyin et vs ..sonra çok az miktarda çorbasına vs ekleyerek başlayın son çare kıymayı/tavuğu ekleyince robotta çekin çorbayı
Brutal-Betty Uygrtn inşallah öyle olur bu şekilde hiç vitamin alamıyor o kadar hevesle yapıyorum köfteyi yemiyor yemeklerin içine atıyorum yok ne denediysem başarısız oldum
Brutal-Betty oglumherseyim5 onu da denedim canım tavuk haşladm küçük parçalar koydum yere attı köfte yaptım elinde parçaladı yere attı
Brutal-Betty oglumherseyim5 ek gıdaya geçtiğimiz den beri böyle kıymayı tavuğu kesinlikle ağzına sürmüyor ama sebze yemeklerine bayılıyor
Uygrtn Brutal-Betty yeşil mercimek de et kadar protein ve vitamin varmış alışana kadar haftada Bi kere yapıp yedirin ben öyle yapmıştım çok da yapmayın ondan da bıkmasin sonra 😁
Birannebirogul Küçükken öyleydi kıymalı tarhana çorbası yapmıştım hiç unutmam yememisti (şuan üç bucuk yaşında) ama şimdi köfte fln çok sever zamana bırakın