Skrsln Kızlar merhaba. Bugün bebeğimin 4. Ay aşılarını yaptırdık ateşi şu an 38.3 calpol veriyorum. Kaç saat aralıkla vermeliyim ve ateşi kaç olursa hastahaneye götürmeliyim. Başka neler yapabilirim?
Yalin Skrsln ılık duş aldirabilirsin, eklem yerlerine, ensesine ıslak havlu,bez koyabilirsin. Ilaca ve bunlara ragmen düşmez artarsa ben olsam götururdum, dilerim düser
Dildeniz Skrsln ateşi çıkması çok normal korkmayın inş daha fazla çıkmaz bir kere calpol verin düşmesi içinde çok ince giydirin gerekirse banyo yaptırın iyi gelecektir
Asilkuzey Skrsln benim bebegimde asi oldu menenjit asilarini 38 e cikti atesi calpol verdim yebi yebi dusmeye basladi diktor 6 saatte bir olcek dedi. Insallah cikmaz daha ya uff be zorr:(
Ecelila Bizimkide 38.8 e yükselmişti baktık dusmuyor paronax s yarim fitil verdim düşürdü ınsallah düşer
Zoey8 benim bebeğimde ateşli 37-38 değişiyordu. Aşıdan değil ama salgın var heralde birden ateş bastı öksürük falan gidiyor . Doktora götürdüm bir çay kaşığı kadar bir calpol bir dolven dönüşümlü ver dedi ılık banyo yaptırdım bide iyi geldi düştü şimdi iyi düşmeseydi eklem yerlerine sirkeli su yapıcaktım belki sana faydası olur .. paronax fitil yok bende ama kısa sürede düşürüyo diye duymuştum arkadaş ta yazmış zaten umarın çabucak iyileşir bebeğin. Çok geçmiş olsun
Maviscik Skrsln 6 saat aralıklarla vermen lazım ve 38.5 olunca ve yükselmeye devam edince beklemeden hastaneye gidin