benaslindayohum Rblc 14 aylık kızım hiç kestirmedim çünkü hepsi döküldü 4 aylıkken kafada saç yoktu şuanda da erkek sanıyorlar saçları kıvırcık ve kısa 😁
Rblc Naz_ve_annesi annemler falan 6 ayı bekle bi oturmaya başlasın o zman kestir diyolar beklemeye gerek yok ozman
BsO Naz_ve_annesi biz kesmiştik ilk hafta içinde tercih meselesi bu herkesin hayatına kimse karışamaz 😂😂🫶🏻
Naz_ve_annesi Rblc havalar sıcakken hemen kestirelim ki havalar soğuyana kadar biraz uzasın diye düşündük bizde isterseniz kestirebilirsiniz sizde
Balyanak_annesi Civciv21 bende kestirmedim kıyamıyorumda erkek seyrek ama napiyum.ben onu böyle seviyorum toplum baskisi var sicak çocuğu sıkıyor kes diye ama ne zamana kadar duymazdan gelicem bilmiyorum
Linlin1511 Rblc gürdense daha sert çıkıyor bence… yumuşacık saçlar gidiyor yerine diken gibi saç çıkıyor. bir arkadaşım kazıtmıştı kızının saçlarını çıkan saçlar sertti.
Miraymomm Rblc çoğu doktorlar açıklama yapıyor kesince gür çıkmasının bir bağlantısı olmadığına dair ama tabi denemedim bilmiyorum
Balyanak_annesi Rblc kestirince sıklaşır şehir efasanesiymis koklerde degisim olmiyormis bebek saçları gidince sadece biraz kalinlasacakmis
Naz_ve_annesi BsO Tabiki öyle herkesin kendi istediği ama ben biyeri kaçırdım sanırım birine mi karıştım anlamadım olayı ya 🙈😄
Alpaslanmomy Ben bir daha kestirmek istemediğim için 40 günlükken kendim kestim şimdi iki ay+1haftalığız saçları çıkıyor 1 cm oldu bile