Merhabalar. Kızım 4 ay 12 günlük. Normalde sakin ve huzurlu bir bebek çok şükür herşey güzel gidiyor. Doğum kilosu 2800 dü. Şu an 6 kg oldu. Boğum boğum bir bebek değil normal yapıda bir bebek ama her gören bu çocuk zayıf bu çocuk cansız senin sütün yetmiyor buna ek mama ver diye diye benim canımdan bezdirdi. Yaklaşık 1 aydır öğlen saatlerinde günde 1 defa yani mama veriyorum o saatlerde sütüm azaldığı için iyi oluyor benim içinde. Çevremdeki insanlara bakılırsa çocuğu saat başı emzirmem gerekiyor süreki her fırsatta emzirmemi söylüyorlar ama böyle oluncada göğüslerim dolmuyor. Ve asıl sorunumuz şu neydeyse 15/20 gündür emerken aşırı ağlama memeyi hemen almama emerken ağlama sürekli kafasını öbür tarafa çevirme gibi durumlar yaşıyorum. Yaşadığım bu olay meme reddi mi ? Böyle oluncada sürekli ayakta emzirmek zorunda kalıyorum sürekli gezinerek pışpışlayarak vs emziriyorum normalde ağlamayan bebeğim emmeye gelince öyle ağlıyor ki yıpratıcı olmaya başladı emeceği zaman istemsizce stres olmaya başladım ☹️ acaba emmek mi istemiyor beni bırakıcak mı diye düşüncelere girdim sütüm mü az diye düşünmeye başladım. Gündüz 2 saatte bir emziriyorum ama Eskisi gibi göğüslerim sızlamıyor çok dolu dolu olmuyor. Bu ayda emzirme aralığı kaç saat olmalı ? Bebeğim bu durumu yaptığı zaman nasıl davranmalıyım ve bu süreci nasıl aşabilirim yazarsanız çok sevinirim çünkü yıpratıcı ve stresli bir hale büründü emzirme konusu 😞