Gzdeemrl1 Kızlar merhaba, çalışan bi anneyim. Sütlerimi sağıp dolapta muhafaza ediyordum. Artık yetmemeye başladı ve günlük çok fazla sütüm gelmemeye başladı. İki göğüsten toplam 100 cc çıkıyor ve bebeğim doymuyor. 4aylık bu arada. Siz süt artırıcı olarak neler yapmıştınız ne yediniz
Asyaveannesi04 Gzdeemrl1 ben yeşil promalt ve bestlak damla bol su içiyorum bende sağa sağa ve emzire emzire artırdım ben de çalışıyorum süt iznim var yarım gün gidiyorum işe 5 saate 180 cc yetiyor ek gıdaya da geçtiğimiz için sağabildiğiniz kadar sağım yapın daha da artıyor ben iş yerine de götürüyorum makinamı
Dondurmalikahve Gzdeemrl1 Rezene, süt çayı, tahin helvası, dut, üzüm hoşafı, ceviz, fındık, badem, yeşillik, protein ağırlıklı beslenme ve bol bol su ve pozitif düşünce.
Aklikarisik Kaç saatte 100 cc çıkıyor. Aslında yeterli bi miktar değil mi bu 2 saatte veya 3 saatteyse
Gzdeemrl1 Aklikarisik 3-4saatte 100 cc çıkıyor ve yetmiyor sürekli ağlıyor doymadığı için. 6 kg bu arada bebeğim
Gzdeemrl1 Asyaveannesi04 bende iş yerine götürüyorum ama 100 cc çıkarıyorum fazlası olmuyor . Gün içinde rezene içiyorum atıştırmadık yemeye çalışıyorum ama olmuyor