Aysecetin E devletten sosyal yardım başvurusu yapmıştık. Başvurunuz kabul edilmiştir diyor ama 144 aradığımızda başvuru görünmüyor diyor. Başvuru yapanların parası yatmış bile. Böyle bi sıkıntı yaşayan var mı?
Deletedmom_78 Aysecetin bu basvuruyu nasil yapiyorsunuz aile ve sosyal yardim yaziyordunuz ciksn yere yeni basvuru deyip bilgileri doldurup basvuruyormusunuz öyle bir seymi
Aysecetin [silindi] Başvuru kabul edildi görünüyor ancak detay dediğimde başvuru bilgisi bulunamadı diyor
Hayalperest_07 Acaba devam ediyor mu hala ne zaman son başvurular herkese artık çıkmış ya devam ediyor mudur başvurular yine kabul edilir mi
Aysecetin Hayalperest_07 Kabul edilir diye düşünüyorum başvur diye girdiğimde başvuru yapabiliyorsun hala deneyin derim
Aysecetin Deletedmom_78 evet. E devlete girip Sosyal yardım başvuru hizmetine girip yeni başvuru yapacaksınız. Elektrik su abonelikleri geliriniz vs yazıyorsunuz 1 ayda anca kabul ediliyor. Bayram öncesi başvuru yapmıştık
[silindi] Aysecetin Oraya değil e devlette sosyal yardım başvuru sorgulama diye ayrı bi bölüm var oraya gir