Baloglm Dün de sormustum bugun baskalarida gorur diye tekrar soramk istiyorum.3 hafta 4 gunluk fln oldugunu düşünüyorum idrar testinde bu kdr erken belli olur mu sizce
Bebegimm1 Baloglm bende iliskiden 2 hafta sonra cikmisti silik şekilde. kan vermistim ordada ciimisti kese icin adetin gecmesini beklemistim
Baloglm Ftmvrs13 yok normal testte pozitif ciktigini gordum ben sadce tahminde bulundugum tarihte mi olmustur diye mrk ediyorum .o tarihte 3 hafta 4 gunluge fln tekabul ediyor
Terlikgeliyor Baloglm erken gebelik testinde çıkar benimde 3 haftalıkken erken gebelik testinde çıktı . Kan verdim aynı gün betam 119 çıkmıştı kan verirseniz de çıkar yani idrara daha geç düşüyor testlerde falan net olmasi
Gzmkr Benim 3 haftalıkken belli olmuştu, silik çıkmıştı ama belliydi. Başka bir marka daha aldım o da silik çıktı. Sonrasında kan testi😄
Baloglm Gzmkr bnm baya net cikti ya o tarihe de kafayi taktim evlilik yil donumumuzde oldu gibi geliyor 😂eger oyleyse iste 3 hafta 4 gunluk olmasi lazm iste bu kdr erken idrar testinde net belli olur mu bilemedm iste 😂 pazartesiye kdr catlicam sanirim
shawty Baloglm Evet benim adetime 5 gün kala erken gebelik testinde ve normal testte silik şekilde belli olmuştu gebeliğim
GunesTurk Baloglm benim normal testte çok silik çıkmıştı erken gebelik testinde çıktı 3 haftalıktı hayırlı olsun🤗