Uykulu_anne0 Anneler aptamil pregomin kullanıyoruz fakat hiç kilo aldırmıyor kilo aldıran alerji maması var mı yoksa hepsi aynımı yardım lütfen ☹️🙏🏻
Agg0207 Uykulu_anne0 canm alerjik çocuklar yapı olarak az kilo alırlar mamayla alakalı degil bu durum
Hcr_04 Uykulu_anne0 Ben de aynı mamadan kullaniyorum.Ben de sizin gibj düşünüp doktoruma sormuştum o da her mama kilo aldırır yeter ki yeteri kadar yesin dedi.Biz 1.5 aydır kullaniyoruz anca 1 kilo aldik.4 aylik 6 kiloyuz daha.çünkü benim kiz fazla yemiyor.Doktorumuz bu yuzden hipp sutsuz mamalardan önerdi.Günde bir ogün vermeye calisiyorum.Bakalim ayda edecek mi.
Ayazligunlerim Agg0207 oflum iki aylik kendi suphelermle diyete basladmm suan normal gibi 5 gun oldu ama kilo alimida iyi dediler hee alerjen kilo kybediyormu
Agg0207 Ayazligunlerim kendi şüphelerinle başlamasaydn keşke iyi bir doktora danış bence çünkü sen diyet yaptıgında birincisi kalsiyum ihtiyacını almıyorsndur ikincisde bu diyette sütte ciddi azalma oluyor diyette olan anneler bilir üçüncüsüde kilo kaybı olmuyor bazen ama az kilo alımı az oluyor genelde
Ayazligunlerim Agg0207 dalevkete coxuk doktoruna gittimm kaka testinde cikmadi ii cocufunz dedi gonderiverdi nereye gitmeliym 2 aylik test de cikmaz ama
Uykulu_anne0 Hcr_04 hem aptamil hemde günde 1 öğün sütsüz hip mi kullanıyorsunuz işe yarıyorsa bende alayım ☹️
Agg0207 Ayazligunlerim evet canım testte çıkmıyor genelde ben test yaptırmadım mesela doktorumda önermedi çıkmiyacagını oda söyledi ama kızımı gözlemleyerek ben buldö kuruyemiş süt ve süt ürünlerine alerjisi bar dana ve kuzu etide dahil
yaseminkarakurt Ne kadar alıyor ayda canım? Mamasını değiştirme zaten alerji mamalarını sevdirmek zor düzeni bozulmasın bence
Uykulu_anne0 yaseminkarakurt haklısın canım ayda 750 ve 850 gram alıyor 4 ay 5 günlüğüz ama doktorumuz kilosu az diyor şuan 5850 yiz bende öyle diyince çok üzülüyorum 😭
Ayazligunlerim Benim kilo alomi iyi. Kaslarinda dokulmeler vardi pulpul derisinde. Sacinda konak olustu. Hiriltili solinm var goz kapaklari kirmiziydi egzama gibi vede kakasi mukusluydu bide huzursuz hep bagiriyordu
Hcr_04 Uykulu_anne0 biz mama kullaniyoruz ama dedigim gibi kilo alimi az ve yavas.hipp ise daha 1 hafta oldu kullanali bakalim biraz daha kullanalim.ayrica biz 3 gun kuraliyla sebzelere basladik.