Papatya-kiz Kızım 3 yaşında ama hızlıca duş aldırmama ragmen elleri ayakları aşırı buruşuyor sanki saatlerce kalmıs gibi . En fazla 5 dakika suya temas ediyor nedenini bulamadım ama bu durum korkutuyor beni
Kbrbisi28 Papatya-kiz merak ettim arastirdim el ve ayaklardaki deriler ince oldugu icin iceriye giren su kabartiyormus yani kotu birsey degilmis iciniz rahat olsun buyuk insanlardada oluyor bu kiminde saatlerce kalinca kiminde saniyede benim mesela mutfakta bir iki bardak yikiyayim hemen burusur
Deletedmom_54 Papatya-kiz 30 yaşındayım aynı sorun bende de var ve buruşunca asla bişeye dokunamam 15 yaşıma kadar annem giydirdi banyodan sonra üstümü sonrasında artık iyice kuruyup buruşukluk gidince kendim giyiniyordum denize gittiğimde herkesi uyarırım bana sakın dokunmayın bırakın boğuluyum ama ellemeyin diye tembihlerim beynim uyuşuyor baygınlık geliyo dokununca
Kbrbisi28 Benimde kucukken dudaklarim ve gozlerimin alti morarirdi banyodan sonra hatta annem bebekkende seni ne kadar hizlica yikayip giydirsemde morarirdin derdi ama buruşukluk konusunda hic bi fikrim yok bence kotu birsey degildir
Kbrbisi28 Papatya-kiz derisi biraz daha incedir belki kimi insanlarda olur ya hani oyle herkesin derisi ayni degil sonucta isterse doktorunuza sorun iciniz rahatlar enazindan
Papatya-kiz Kbrbisi28 doktorumuz dermotologa yönlendirdi bakalım bir gidelim ama sert bir yapısı var derisinin
Kbrbisi28 Papatya-kiz el ayak vu yuzdeki deri her zaman incedir vucud diger bolgelerine gore bakalim ne diyecek doktorunuz
Arslanyasar Susuz kaldığımda bana da olur özellikle yazın . 10 dakika da hemen burusur ellerim. Acaba Susuz kalıyor olabilir mi kızınız ?