Kızlar anne sütünü arttırmak için neler yemeyi önerirsiniz veya bitki çayı kullanıyor musunuz hangi bitki çayı arttırır ? Sütüm çok güzel geliyordu şimdi azalmaya başladı sanki siz neler yiyip içiyorsunuz?
MerveKya canım humana nin rezene çayını içmiştim Bn bayağı faydasını gördüm üzüm hoşafı süt yapıyor. Gunde en az 3 litre su iç şu çok önemli !!! Karpuz yiyince de sütun arttığını fark ettim su oranı fazlaya ondan galiba
MerveKya Humana still tee kullanmaya başladım yeni gerçekten çok katkısı varmışş
prensesannesi humana still tee kullanıyorum bende üzüm hilafını bilmiyodum deneteceğim suyuda çoğaltmam lazım aslında teşekkür ederimm :)
Merhaba, aşağıdaki tarifi tavsiye ederim 3adet kuru incir 1 yemek kaşığı kuru dut 1 yemek kaşığı kuru üzüm Bunları 2,5 su bardağı suyla kaynatıyosun incirler iri iri doğranacak ve incirler pişine kadar kaynatıp gün içinde tüketilecek ertesi gün taze yapılacak
BuseTursalMoran şimdi bunu deneyeceğim bende nasıl baya faydası var mı peki artışını gördünüz mü
MerveKya evet ben faydasını gördüm gerçekten. İçmediğim günler olmuştu ozaman farkettim işe yaradığını. hem de içindekilerin hepsi doğal ve şifalı şeyler olduğu için içim daha rahat oluyor içerken inşallah size de faydalı olur
Thesra evet çok iyi o bir de galactago diye bi damla var o da çok iyi tavsiye ederim
BuseTursalMoran inşallah lohusa şerbetininde çok faydası oluyor
MerveKya Simdi 15 gun sonra bebegin tekrar tartilmasi gerekiyo eger kilo almis olursa damlayida alip kullanmaya devam ederim cayla birlikte canim yoksa bizede mama baslangic yapilabilir yada ek gida artik doktor ne karar verirse bakalim gidiyim umarim ise yaramistir bu cay isi🙄🙄
Thesra inşallahhh ama çok iyi bence bittikçe almayı düşünüyorum bende çok faydasını gördüm çok dikkat etmemiz gereken bi konu gerçekten bakalım doktor inşallah iyi şeyler söyler sizee 🙏🏻
MerveKya Ayy hadi insallah canim benim🙏🙏🙏
Bol bol su ve hoşaf