ikizlerinannesi Kızlar biliyosunuzdur 14 gun once 33 haftalik tek yumurta ikizlerine dogum yaptim 14 gundur küvözdelerdi bugun kızımın birini emzirmeye basladim beslenmesi güzel olursa 1 2 gune taburcu olur biri dediler emzirmeye gidiyorum ama her gittigimde cocuk uyuyo ilk bi memeyi ağzina alinca bir iki sefer çekiyo sonrasi yok göğsumden damlayan sütü diliyle emerek yiyo emme yok surekli uyuyo aktif emebilmesi icin napabilirim yada uyandirmak icin boyle giderse cikartmiycaklar cocugumu 😣 bi akıl verin kızlar ya 😣
Tuba8406 ikizlerinannesi merhaba canım ayaklarıyla oyna topuklarına hafif hafif vur gerekiyorsa mıncir emerkende bir parmağınla cenesini alttan uyar ilk 5 dk gelen süt uyuturmus devamini vermeye çalış böyle böyle uyandir
KumsalPoyraz ikizlerinannesi topuklarını kazır gibi yap burnunu sık yanaklarınla oyna yutağını uyar meme ağzındayken inşallah biri işe yarar
ikizlerinannesi Tekrar gidicem emzirmeye dediklerini deniycem kızlar bakalım insaallah bi işe yarar 😢 çıldırmak üzeriyim yoksa 😢