Merve3333 Dün oğlum ateşlendi doktora götürdük.Doktor dişten dolayı olacağını söyledi.Etrafimdaki herkes 4 aylıkken diş çıkmaz diyor.Acaba başka bir doktora daha götüreyim mi?
Biricigim1 Merve3333 tek tarafta bariz çıkıntı varsa o diştir canım çıkması yakındır kaynanan cok bilmiş😅
Denizanasi92 Merve3333 geçen kenardan diş çıkaran bi bebek vardı forumda annesi fotoğraf atmıştı çıkarabilir 4 aylıkken
cinarbebekbusraanne Merve3333 calpol verdim gece yatmadan önce tetagil ve dentagel doğal içerikli olduğu için onları sürdüm gündüz de
Merve3333 tazeanneeeee 3 aylikken dişleri kaşınıyordu ama herkes dişi çıkmaz daha hastadır dediler.Bende korktum açıkçası
Merve3333 Biricigim1 biraz oyle benim kaynanam kendi cocuklarinin bir yaşında çıkmış şimdi asla çıkmaz diyor 😅
Aysubtin01 Merve3333 hangi disi ne zaman çıkar bilinmez benim kızım ilk dişini yukardan çıkardı kenardan ortadan azı dişi köpek dişi her çocuk farklı çıkarır diş de olabilir tabi hatta 4 aylıkken başlar dis göstergesi 6 . Ayında patlatır oda çıkarma süresinde farklıdır