Dilekcelik Kizlar goguslerim hep yumusak sanki sut yok gibi ama bebegimi emzirmeye basladigimda obur gogusum sut fiskirtmaya basliyor sizce neden olabilir
Arin31 Dilekcelik büyükler süt kaynıyor yani süt doluyor derler Bende emzirdiğimde genelde diğer göğsüm hafif ağrır işte süt doluyor diyorlar
Arin31 Dilekcelik emzirdikten sonra diğer göğsü sağın sütünüzü buzluğa koyun buzlukta 3 ay kalabiliyor
Dilekcelik Arin31 bende goguslerim yumusak die sutum yok die dusunup duruyorum mama vermek istemiyorum ama gunde kac ic camasiri degistiriyorum bilmiyorum
Dilekcelik Tucecik kullanamadim canim malesef bende pamuklu bezlerden kullaniyorum ama yinede islaniyor degistirmem gibi bi durumda yok degistirmezsem camasiri 1 saate kalmadan koku yapiyor
Tucecik Dilekcelik evet hemen doluyorlar ama surekli camasir degistirmekten iyi bence tek dezavantaji kutusu cabuk bitiyor
Dilekcelik Tucecik camasir degistirmeyi tercih ederim canim cunku bana mi ole geliyor bilmiyorum pedler islaninca hiraz kalsa hemen koku yapiyor bebegim bile memeyi agzina alinca ogurdu hep emmedi yikayinca aldi