KahveliVera Kızlar kürek kemiğimin sag kısmı nasıl anlatılır bilmiyorum ama çok acıyor akşamdan bir başladı hâlen devam ediyor artık sağ göğsümün altına ağrı atıyor nasıl birseydir ben napayim ellerim titriyor yazarken öyle kötüyüm ki
Mavis34 KahveliVera sıcak havlu köy sırtına masaj yaptır kas ağrısıysa iyi gelir. Olmadı doktora gorunursun
Halimea KahveliVera yel girmiştir cnm🥺 o ağrıyı biliyorum anlatılmaz bende hamileyken girdi . Büyuk ihtimal klimadan yada üstünüz açık yatmışsınızdır. Geçmiş olsun cnm, ağrı kesici falan kullanın keser insallah yada acile gidin serum verirler ….
KahveliVera Seyda5860 bir kez daha vur ama hep.dikkat ederim sıcak su torbası var ama bana misin demiyor
Seyda5860 Valla canım genelde öyle söylerler halk ağzında yel durmak denir biraz dinlen geçer uzun surmuyo
Gokalp15 Muscofleks kas gevşetici ilaç için varsa. Bir de ağrıyan yere nimes krem sürün üzerini utulediginiz temiz bezle kapatin sıcak olsun. Geçmiş olsun
KahveliVera oglumuz01 eşim çalışıyor şuan ararım ama gelemez kimse yok tek çünkü bebem uyanık olsa giderdim ama of bilmiyorum
Klp Ilık bir dus alin parol agri kesici alin bide emziriyosaniz belki sut baglandi mastit fln olabilirmisiniz gogsunuze bir bakin bir yerde sertlik agri varmi