Selin3561 Kızlar kasıklarım çok sık agrır benım karnımda gaz oluşuyor şişiyor yanlarıma bacaklarıma vuruyor adet sancısı gıbı üşütünce sizde de oluyor mu
Elfelf475 Selin3561 bende üşütmeden de oluyor doktora gittim dun sırf bu yüzden cunku can sıkıcı bir ağrı Enfeksiyon varmış bende maalesef
Selin3561 2cocukluanne222 sizde de oluyor mu ya cok sık olur bende soguk bırsey içeyim ya da ayaklarımı ıslatayım hemen
Selin3561 Elfelf475 çok gecmış olsun canım benımde kramplar giriyor yanlarıma vuruyor agrısı karnım gür gür sürekli
Grupyildizi Ayaklarimi islatiyim o gece kasik agrisi yasarim hel boyleyimdir soguk tutmaya gelmez kisin latikle gezerim heo dikkat ederim kendime
Selin3561 Grupyildizi aynen bende öyle ve aşırı şişkinlik gaz yapıyor maf oluyorum bagırsaklarım çok gurulduyor
Grupyildizi Selin3561 yumurtlama donemin nasil geciyor agir mi benim mesela suan o donemdeyim acayip kasik agrisi sanki yumurtaliklarim sisti bagirsaklarimi skistiriyor gbi bir agri baski gaz hissi sendede oluyormu kasikta agrisi var