Mcoz Bugün oğlumu sahilde yürüyüşe götürdüm 10 aylık denizde aşırı dalga vardı. Çok aşırı rüzgar vardı bi güzel rüzgar yedi. Şuan hafif ateşi var 37 derece ölçtüm gece geç saatlerde muhtemelen yükselecek 😢 bana ne önerirsiniz? Ne iyi gelir üşütmeye ?
Gmznr2909 Mcoz calpol ve ya dolven ver ben öyle yapıyorum birde havalar çok sıcak çocuklar hararet yapıyor
Nurtalib Mcoz benim oğlumda arabada giderken babası iki taraftanda camı açmış ondan once de dondurma yemişti artik ruzgardan mi dondurmadan mi bilemicem ama bogaz ve kulak enfeksiyonu olmustu antibiyotiksiz geçmedi yükselirse doktora götürün gec kalmadan varsa ates düşürücü ver
serebro Mcoz 37 derece ateş değil ki. Hiçbir şey vermeyin bence sık sık kontrol edin gece duruma göre verin.
Mcoz Nurtalib dondurma çocuklarda hemen ateş yapıyor bu gece bi takip edeyim yarın sabah götürürüm artık napiyim 😒
Mcoz serebro bende yükselmeden ilaç vermek taraftarı değilim ama gece uyuyakalırsam haberim olmadan yükselirse diye de korkuyorum. Yarın ıhlamur yada nane limon içirmeyi düşünüyorum 🤨 işe yarar mı ki ☹️
06082020 Mcoz koltuk altına karnına başına bezi ıslatıp koyun üzerini örtmeyin sadece badiyle yatırın şuan ateşi kaç acaba genelde ateş geceleri çok sık çıkar dikkat edin
serebro Mcoz ben öyle durumda alarm kuruyorum. Ölcüyorum yuksekle ilac + duruma göre aşırı yüksekse eklem yerlerine nemli bez uyguluyorum. Ihlamur içerse olabilir benimki 1 kaşık zor içer. Bal veriyorum c vitamini meyve ve hemen güzel bir çorba.
Deletedmom5284 Birşey olmaz ateş iyidir benim kız hergün dondurma yer rüzgar yer babası hiç benim gibi çıtkırıldım yapmadı maşallah alıştırmak lazım 😄 ben her ay hastanedeyim hahahzf
Mcoz Deletedmom5284 ya ben çalışıyorum işte ve sürekli izin almak sorun oluyor 😒 1 hafta sürerse iyileşmesi naparım bilmiyorum 😢
Mcoz 06082020 şuan 37 ölçtüm ama doğduğundan beri ne kadar 37 ölçsem bir kaç saat sonrası yükseliyor ve kendimi bianda acilde buluyorum
Annebusra25 Mcoz korkutmak istemem ama saati bile bulmuyor bizim atesimizin çıkması. Hemen çıkıyor 37.5 dan 39′a siz yinede birkaç gün belki uykunuzdan ferakat edin annesi yarım saat araligiyla kurun yine de alarmi