Trkcnnnn Kızlar bebeğim 5 ay 1 günlük artık az su vereyim diyorum içeriği temiz pH yüksek olan önerebileceginiz su markası var mı ? Birde ne kadar vereyim su? Malum havalar çok sıcak tecrübeli annelerimiz yardımcı olur musunuz?
Kuzeybabyy Trkcnnnn fuska bebek suyu verebilirsiniz kaynatmanıza gerek yok ☺️ E bebekte var birde artık suyunu ihmal etmeyin havalar çok sıcak 🥵
Tugce Trkcnnnn Fuska ve hayat bebek suyu verebilirsiniz. Özel olarak bebek suyu almak istemezseniz cam şişede su alıp kaynatmanız gerekiyor. Veya arıtmanız varsa o suyu kaynatabilirsiniz. İçerik kalitesi bebek suları kadar iyi olmaz. Kaynatma esnasında kayıp oluyor.
ikizprensesannesi Normal suyu da kaynatıp verebilirsiniz ben ikiz kızlarıma halen de öyle yapıyorum 1bucuk yasındalar bır sıkıntı yaşamadık çok şükür🙏
Kuzeybabyy Trkcnnnn emzirdikte sonra iki üç çay kaşığı verebilirsin baktın istiyor biraz daha verebilirsin büyümüş çünkü artık ☺️
Kuzeybabyy Trkcnnnn emzirme saat sıklığınız nedir bilmiyorum ama üç dört saatte bir verebilirsin zaten istemezse içmez 🙃