Irem4772 Bebeğim 9 ay 23 günlük bu aralar gece uykusuna geçtikten sonra yarım saatte 1 10 dk da bir uyanıyor ya atak falan var mı bu zamanda? Ya da bu ayda olup aynısını yaşayan :( çok yoruldum indirip kaldırmaktan süt vermekten
Kuzeytoo Irem4772 aynı dönemdeyiz…. Ve çok yorucu geçiyor atak döneminde gösteriyor şu an geceleri sürekli deli gibi ağlıyor hiç bişey istemiyor kabul etmiyor zorla uykuya döndürüyoruz resmen:(
gizzemcng Irem4772 bizde aynı malesef anlamadım dalmakta çok zorlanıyor bu ara normalin aksine ve gece çok uyanıyor, habire sağa sola dönüyor
Gmznr2909 Irem4772 9 aylarda bizde de oldu birden feryadı figan bağırarak kalkıyordu 10 dakkya tekrar uyuyordu
Irem4772 Kuzeytoo bizimde öyle ya aç değil diş değil yeni çıktı altı temiz ama sürekli uyanıp oturup ağlıyor :( sizin kaç aylk ve kaç gündür böyle acaba
Irem4772 gizzemcng benimki bildiğin uyandığı gibi oturuyor gündüz falan iyi fena değil ama gece uykusunda noluo hiç anlamıyorum
gizzemcng Irem4772 atak o zaman yaklaşık aynı çocuklarımız ama benimkinin henüz hiç dişi yok diş mi geliyor diye düşünüyordum
Irem4772 gizzemcng bende şimdi baktım bi atak dönemi gösteriyor ve 35 gün sürüyormuşşş :( bana bi titreme geldii😂😂