Z44 2 yas serisini kullanan var mı yapabiliyor mu bebeğiniz.ben sıkılır diye düşünüyorum bakmıyor kitaplara hic alsam mı kararsızım.
Minikbal Z44 adeda dan bahsediyorsunuz sanırım daha 2 yasinda bile değilken başladık biz yapabiliolar. Çokta faydalı
Dondurmalikahve Z44 Ben 21 22 aylıkken aldım o zaman hiç dikkatini çekmedi 2,5 yaşına yakın dikkatini çekti o zaman başladık. Şuan 3 yaşı var , kış gelsin 4 yaşı alicam. Güzel kıtap siz şimdi alın yapar yapmaz şuan ama bir gün dikkatini çeker elbet.
Minikcivcivim Z44 3yaşı almıştım 2.5yaşındayken ama benimkine basit geldi. Tabi bitirdik yine de. 3yaşa geldiğinde de 4yaş setini aldım şimdi onu yapıyoruz o da zor gelmiyor. Tabi dikkati güçlendiriyor gerçekten. Full dikkat odaklı etkinlikler. Basit de gelse biz severek yapıyoruz
Katya Z44 kızım 21 aylık. 18 aylıkken almıştım. Önceleri sadece fotoğraflara bakıp konuşurduk. Şimdi a bölümünün neredeyse tamamını yapabılıyor. Çok eğleniyor. Ama kızım kitaplara meraklıdır normalde
Luisluis Ben çok memnunum bir kitabın yarısını bitirmeden kalkmıyor kızım,arada saklıyorum tekrar ortaya çıkarıp aynı seyleri yaptırıyorum zaman zaman
Z44 Deletedmom0099 bazıları 1.5 yaşında vs yapıyor diye söylüyor ama bende 24 aylıkken yapabileceğini sanmıyorum sanki erken gibi
Z44 Z44 ben u nü bu şekilde yazmadım nedne böyle oluyor. Farklı yazdım kim düzeltti. Anlayamıyorum bu uygulamayı artık. Cirtli kitap mı yoksa adeta dikkati g. Seti mi sizce diye sordum ben