Alnalprdha Oykunil ayy şuan aşırı rahatladım çünkü kafama çok taktım kızım baya bütün bütün yiyordu oğlum çok farklı
Ygzpri Alnalprdha ilk başlarda bilendırdamı çektiniz hep neden yemiyor merak ettim ? Ek gidaya gecemiz zaman aynı hatayı yapmayım diye soruyorum 🙏🏼
Alnalprdha Ygzpri yok asla hatta blenderim bozuk 😂😂🙈 ama kabul etmiyor anlamadım sanırım çocuk nasıl istiyorsa öyle oluyor kızım bütün bütün yerdi şaşkınım yani şuan oğlumda
Alnalprdha Rdn ya azar azar koparsa geçen muz veriyim dedim yumusak ya korkmam dedim yer çiğner resmen benim ısırdıgim kadar ısırdı korkudan ellerim titredi
Oykunil Alnalprdha arkadaşımın 1 yaşa kadar hiç ek gıda yememiş kabul etmemiş ama şimdi yiyor büyü müş
Oykunil Alnalprdha ben mecbur blender y a bana dr dedş nasıl çok yiyorsa öyle ver dedi benimki hiçbir meyveyi yemiyp blender da olsa kavanoz mama da olsa meyvelerden nefret edşyo
Oykunil Rdn bazı çocukta geçilmiyor ya her sabah deniyorum minik ama yok yAni öğürüyor bu kez hiçbşrley yemiyo ağlıyo
Alnalprdha Oykunil oy yesin inşallah bol bol iştahı olsun valla bizim de öyle olacak heralde o zaman başlayacak
Alnalprdha Oykunil benimde sadece meyve yoğurt sabah yumurta peynir avakado ama tabi ezerek başka bişey yediremiyorum