Öncelikle kizlar tam birbucuk yaşında bı kızım var 10 gün önce bı soğuk algınlığı grip olmuştu ve yoğun şekilde balgami vardi kusmaya çalışıyordu bu yüzden sekiz gün önce emmeyi bıraktı ben hastalığından dolayı tiksindigini düşündüm çünkü emmeye çalışırken kusasi geliyordu aslında iki yaşına kadar emmesini istiyordum ama bıraktı ve şimdi napsam almıyor bı yandan kolay bırakması benim için iyi oldu çünkü aşırı düşkün bı bebek kendini yerden yere atıyor emmek için kafami karıştıran şu bı kaç arkadaşım hamile felan olmayasin ondan da tiksinip bırakır emmek istemez gibi laf soyledi şimdi diceksiniz ki sen bilmiyonmu olup olmadığını 😁korunuyorduk normalde bı bir iki kere korunmadik bu ay adetim bittikten sonra adetime de bir gün var beklesemmi geçerse mi test yapsam yoksa yarın test yapimmi bide şu var ben gece. Fal baktirdim falda üçüncü bebek olacağı ve cinsiyet erkek olacagini söyledi bunu. Aynisini eşimde baktirmisti bı kaç ay önce onada kizdan sorna bı oğlun olacak demiş test yapimmi yoksa bekliyimmi ay uzun oldu biraz ama icime kurt düştü kafam karıştı