Nurcanerva iyi aksamlar hanimlar kizim 16 aylik 3 aydir nerdeyse agzina hic bisey girmiyo hastaneye goturucem eskisehirde yasiyorum sehir hastanesi doktor onerisi olan varmi bide benimle ayni sorunu yasayip cozum bulan varmi?
Teemo07 Nurcanerva son 3 haftadır aynı. Önüne koyuyorum oynuyor. 3 4 tane pirinç tanesi yiyip bırakıyor. Cıldırıcam bende az kaldı
Mlk16 Nurcanerva şehir hastanesinde nur badak var ona gidiyoruz çok iyi bi doktor ama randevu almak çok zor
Nurcanerva Teemo07 nabicaz nasilsa yemiyo diye yapmiyim diyom bu seferde belki yer diyom yapiyom yemiyo yemiyo 9 aylikken 12 kg simdi 16 aylik 11 kilo kafayi yicem
Teemo07 Nurcanerva sizin yine iyi kilosu. 7den sonra kilo cok az almaya basladı. 15.5 aylık ve 10 kilo. Doktor sıkıntı yok diyor ama yememesi can sıkıyor. Mama versem gece gündüz içer ama yemek istemiyor. Önüne koyuyorum artık be atarsa agzına kardır diye. Bende soracağım doktora artık.
Tugbapoyraz 12 aylık 8 kilo sabah kahvaltıda 2 yumurta yedi az peynir oglende azcicik tavuk akşama da yemedi 🥲 krep yaptım sebzeli 3 4 tane yedirdim oynaya oynaya anca yemek yemeyince almıyor kilo 4 5 aydır 8 kilodayiz
Nurcanerva Tugbapoyraz yemekte zorlamayin diyolar zorlamiyorum ama bu sefer kendilwri hic yeme taraftari olmuyolar malesef
Esrayaz 17 aylik 9 kilo cok zor yese bile okadae kosturyor ki aninda yakiyor zinco ve buyuvit kullandik baya aciyor istah