Brglbray Kızlar benim bebem iki aylık bu emziği nasıl tutturabilirim? Diliyle itiveriyor uzun uğraşlar sonucunda alıyor emiyor çok sürmüyor atıyor geri 😂 evde falan emzik vermiyorum yada gece şuan ihtiyacım yok ama ilerki günler de emmek isterse dışarda olursam onunla oyalanmasını sağlamak istiyorum sizler nasıl başardınız 🤭
AliyeAsel Brglbray ben henüz sağlayamadım iki aylık olduk canım aventin ultra soft emziği varmış her bebek tutuyormuş en son onu deneyecem ☺️
melekmisirli Brglbray benim bebeğim de sadece uykuya geçişte kullanıyor sadece emziği, ilk önce Avent denedim çok tutamadı daha sonra Suavinex aldım onu kolay tuttu ve uzun süredir memnunuz 😊
Brglbray [bilinmeyen] bizim evde emzil yuvası 🤣 bunu tutuyor ağzına göre emiyor da bir kaç dakika sonra atıyor geri en başa dönüyorum tutsun diye uğraşta uğraş 🤣
Berra Brglbray aynı sekılde hep en kalıtelı emzıklerı aldım her hafta bıtanesını uykuya geçerken alıyor sonra atıyor. Damak yapısı bozulacak düye korkuyorum
Sgmzseda AliyeAsel öncelerde avent denedim almadı daha sonra wee nin damaklı emziğiyle alıştırdım şuan yine aventi kullanıyorum iki buçuk aylığız
Hafsaninannesi Aventin (smoothie) ve oioi emzigi alma orani 90%. Onh amani denemeni tavsiye ederim canim. Memnunum kesinlikle dene
AselMeva Kızım 32 günlük evde damaklı emzik vardı almıyordu araştırmam sonucu pazar günü aventin ultra air emziğini aldım tek seferde tuttu uykuya geçişte kullanıyorum yoksa sürekli beni emmek istiyor buda gazını çoğaltıyor aventin emziğini deneyebilirsin çoğu bebek kabul ediyor 👍🏻
Gulsah4141 GmzSnn bizde 4 aylık olcaz dediğiniz gibi sürekli emziği ağzında tutuyorum çeşit çeşit denedim ama yok ittiriyo sürekli 😄
GmzSnn Gulsah4141 emzik değiştirmeyin neyi deniyosanız onda ısrarcı olun değiştirdikçe uzuyo reddetmesi
Hakanleyla Bende dogdugundan iki gün sonra basladım Allah tan aldı. Ama zaten acıkınca atıyor simdi keyifliyken alıyor uykuya gecince birde cok rahat oluyor