Pikapikapikacuuu sonsuz17 ben de Konyalıyım bu arada ama orda yaşamıyorum. Başlık Konya olunca bir gireyim dedim 😅 üstte kalsın
Brutal-Betty sonsuz17 ben alıyorum canım oğlumun tüm kıyafetlerini oradan aldım diğer sitesi de cicisbebe şu anda sezon sonu indirimi var ne alırsan 50 TL ye düştü dün baya şey aldım bende
sonsuz17 Brutal-Betty sen ciddi misin güzel geliyor mu kumaşları peki çöp olmasın ya çok tatlılar çünkü
sonsuz17 Brutal-Betty Peki kalıpları nasıl 6 aylık kızım için yani 24 Mayıs doğumlu da kışa kadar 6 aylık olur
Brutal-Betty sonsuz17 9.12 alın kışlık ya da içina kalın şeyler giyecekse kişi geçirsin isterseniz 12.18 alın
sonsuz17 Brutal-Betty Evet kışı geçirsin Bir de şu anda bebeğim 6 kilo 400 gram 9-12 alacaktım da yok bedeni 12-18 var çok sıratır mı acaba fitili takım Bana kalsa 3 takım alacağım da güvenemedim pek
sonsuz17 Brutal-Betty Teşekkürler aradım başka birisinden 9/12 var ama bilemedim 9-12 mi alsam 12-18 mi
sonsuz17 Kubra1280 Peki kalıpları nasıl 24 Mayıs doğumlu kışın 6 aylık oluyor işte kasımda 12 18 beden var olur mu
sonsuz17 Brutal-Betty Çok sağ ol alabildim bir tulum beğendim onu kaçırdım ama olsun peki oluyor mu arada bu Outlet
Brutal-Betty sonsuz17 düzenli olarak takip et canım bu hafta 3 defa oldu depoyu boşaltıyolar her sene aynı yapıyorlar arada siteye gir outlet kendin bak bazen indirim diye paylaşmıyorlar
sonsuz17 Brutal-Betty Çok teşekkürler denerim Aldıklarım hepsini çok beğendim ama o tulum da çok güzeldi