Alnalprdha Kızlar artık yemeyi durduramayinca karar verdim diyetisyen yardımı alicam var mı öneriniz .. Birde ben buldum bitane aylık 700 TL nasıl sizce bana fikir verir misiniz artık son çarem çünkü 😔
Adarenn Alnalprdha bence çok diyetisyene ne kadar çok verilirse o kadar çok zayıflanir diye bir şey yok daha orta yollu bulabilirsiniz önemli olan kararlılık irade
Ebru-isil Alnalprdha geçen burda 850 TL verdim diyetisyen cevap bile vermiyor gibi birşey okudum. 700 de çok bence ben 200 e gidiyordum daha yeni 250 oldu. Bayram dolayısı ile 1 ay yoktum onda da Online olarak whatsapp dan liste attı. 4 ayda 17 kilo verdim hala devam ediyorum
UraSsmom Alnalprdha 700 çok fazla ben 200 gibi bişey verdim 21 günlük emzirenler için diyetti ama diyetisyenden çok aldırdıklarına gidiyo zaten para.
Efy Ablamın diyetisyeni 350₺ daha önce kendi muayenesi vardı koronadan dolayı online görüşme yapıyor daha önce 22 kilo vermişti bu diyetisyenle doğumdan sonra aldığı kilolar için tekrar diyet aldı
Ebru-isil Ervaserra1 merhaba evet Online da yapıyor. DİYETİSYEN ÖZLEM TÜRE YAZAR İnstagram sayfası var
Deletedmom_73 Alnalprdha Ben aylık 300 veriyorum internet üzerinden değil de yüz yüze görüşüyorum hafta da 1 gidiyorum iyi kilo verdim 1 buçuk ayda 6 kilo
Yaduuu Alnalprdha nerede oturuyorsunuz. İzmir ise eski diyetisyenimi öneririm. Çok çok tatlı ve takipli oluyor. Instagram da bakabilirsiniz. Diyetisyenecemcicek