[silindi] Kizlar bebegim 5 ay 2 gunluk bugun manda inek sutu karisik ev yogurdu versim 5 6 tatli kasigi bi sorun oluyrmu yardmci olursaniz sevmirim tesekuerle
Balyanakannesiii [silindi] Hiç bi sorun olmaz ek gıda dönemine girmiş bence afiyet olsun kuzuya 😊😍 biz 4.5 aylıkken başladık
Remes [silindi] eğer bebeğin sadece anne sütü alıyorsa kilomalımıda iyisr 180 gündem önce ek gıdayı doktorum önermiyo bebeğiniz kilosu ne kadar
[silindi] Emsa anladm canm yedi ins olmaz olduysa belirtileri varmidir diye merak ettim tesekuerl canm
Emsa [silindi] tam yagli olmamasi lazimmi ama yari yagli veya yagsiz diye duydum da ben normal yaptigim taze yogurttan verdim
Emsa [silindi] gunluk taze yigurt daha iyi oluyormus ama bence o kadar sureki bekleyn yogurt verme yinede
[silindi] Remes canm zayif biraz 6500 kilo evet sadece anne sutu kusuyo cok oyizden cok kilo alamadi Remes
Remes [silindi] isterseniz gene doktorunuza danışın ama bana erken geldi yine de siz bilirsiniz ama inek sütü yoğurt hazmı zor bebekler için keçi sütünden yoğurt yaparsanız daha iyi olur hem daha sağlıklı