Minelinannesi355 Kızlar kullanan varmı eşime önermişler bı araştır eşimde iyiyse kıza kullaalim diyor 1 yaşında hasta oldu yine salya göz akıntısı ateş burun tikanikligi hiç gecmiyo
Ask_kokulu_yavrum Minelinannesi355 geçen doktora gittik 2 yaşında kızım çok hastalandılar 1 aydır hoca verdi hasta olunca günde 3 kez 10 damla olmadığı zamanlarda 1 kez 10 damla dedi
Lenavegeceninannesi Minelinannesi355 bende surubunu kullandım etkılı semptomları azaltıp alerji nezle gibi gevırtıyo hastalıgı
Alparslan54 Minelinannesi355 bebeğim altı aylık doktor önerdi kullandım zararını görmedim kendimde hasta olmamak için günde otuz damla üç defa içiyorum bebeğe de on damla günde üç kez ama ben iki kez suya katıp veriyorum
Berk2020Mert2008 Minelinannesi355 biz 1 yaş itibari ile başladık hasta olduğunda günde 3 defa 15 damla yada 20 damla normal zamanda kışın özellikle günde 1 defa 10 damla kullanıyoruz ben bile içiyorum hasta gibiysem şu an covidiz umca kullanıyoruz ailecek kesinlikle işe yarıyor
aykoz_ Minelinannesi355 bizdede baş kösede valla. En ufak bi hastalık belirtisi hissetsem veriyorum hafif geçirmesini saglıyor. Tatile gidince her gün verdım mesela üşütür vs bişi olur diye korudugunu düsünüyorum