MrzBaby Kızlar merhaba. Bebeğim 8 ay 11 günlük 8 aya girdik gireli gece uyku uyumuyor diş çıkarıyor diye uyumuyor diyordum ama patlamış hatta çıkarmış bile yinede uykuları düzelmedi neyapmam lazım öneriniz varmı? Gezdiriyorum oynuyorum yorulsun uyusun diye ama boş. 😕
Bilgebebek MrzBaby bebeğim sizinkinden iki gün büyük bir haftadır gece uykumuz yok. Gündüz iki yada üç uyku yapıyor kararsız kalıyor ve uzun uyuyor ben gündüz uykusunu almasına bağlıyorum. Bu hafta gün içindeki uyku sürelerini azaltacağım uyandırıp bide öyle deneyeceğim
Lilyum01 MrzBaby 8 ay 10 günde durum aynı. Üstüne bi de hiçbir şey yememe var. Ne mama ne ek gıda. Ne yapacağımı şaşırdım.
Burcubuse26 MrzBaby bizdede yok uyku biraz önce dişini gördüm beyaz patlıcak heralde onun sıkıntısı sanırım ama ben bitik durumdayım
Canbebek54 MrzBaby oğlum 8 ay 18 günlük geceleri uyumuyor hep bi uykuya direnme mizmizlanma Of çabuk geçse şu dönem yoruldum
MrzBaby Bilgebebek atak haftasındamı acaba? Bizimkide öyle gündüz 4 saat falan uyuyor ama gece uyku denen bişey yok.
Bilgebebek MrzBaby evet bizimde 4 saati buluyor bence bu süre fazla 3 saat yeterli bu hafta öyle deneyeceğim
Atlasalinandme 8 ay 9 günden selamlar, gece milyon kez kalkıyoruz, emip yatıyor, tabi ben pert..9 da yattı daha 5 kez kalkti🤦♀️ gündüz 2 3 uyku yapıyor max yarim saat 40 dk. Istan bazen var bazen yok
Nur4026 Atlasalinandme aynı şeyleri yaşıyorum 8 Ay 6 günlük yarım saat olmadan uyanıyor geceleri ve hep emmek istiyor çok yoruldummm😑