Fb1234 28 günlüğüz şuan. İlk başlarda sarılık vardı değeri 19 olunca hastaneye yattık 2 gün kaldık değeri 9 olunca çıktık. 2 hafta önce falan hastaneye kontroller için gittiğimizde değeri 11 çıktı ama çocuk doktoru sıkıntı yok dedi. Ama hala yüzünün rengi düzelmedi hala sarı. Ne zaman geçer acaba?
Aysebrkr Fb1234 eğer uzamış sarılık varsa o 2 3 aylık geçiyor sıkıntılı bi değer değil korkmayın düşüşe geçtiyse bir şey olmaz sarılığı kendinize dert etmeyin
SunnyG Bizim 13 çıktığında bile normal, düzenli beslenmeyle sıkıntı yok dediler. Bizimkinin de yüzü hala sarı. Sarı renk geç gidiyormuş yüzden. En son da gözden gidiyormuş. Sık sık emzir. Sıkıntı yapacak bir durum yok.
Woman35 Sarılığı hâlâ bitmemiş ki niye sıkıntı yok demiş bu doktor siz memeyi ‘C’ şeklinde tutarak her memeyi 15 20 dakika emzirin yarım saatte 1-1.5 saatte bir
Bernaaaag Bizim anne sütü sarılığı vardı 2 buçuk aylıkken geçti sık sık emzirdim ama geçmedi kontrole gittik devamlı değerini takip etmek için çok şükür bı sıkıntı olmadı
Fb1234 Benim kuzenim emzirme danışmanı sarilik ne kadar dikkat edersen et olacağı varsa oluyo geceleri 2 3 saatte bir emzirsen yeter gündüzleri sık emzir dedi. Ben çünkü başlarda 40 dakikada bir kalkiyodum
Piiiiiinaar Canım benim bebeğimde uzayan sarılık var. 2 ay olucak hala gözlerine dikkatli bakıldığında çok hafif belli oluyor. İlk değeri 8di bir hafta sonra gittiğimizde 11e çıkmıştı. Uzayan sarılık olduğunu anne sütünden kaynaklandığını öğrendik. Günde iki kere mama verebileceğini söyledi doktor öyle yaptim. Bir hafta sonra gittiğimizde 9a düşmüştü. Artık endişelenecek birşey olmadığını söyledi doktorumuz. Hala mama veriyorum ara ara ve hala çok minik belli oluyor gözlerde. Sizinde uzayan sarılık olabilir mi acaba
Fb1234 Piiiiiinaar Ay bilmiyorum ki ilk defa sizden duydum uzayan sarılık diye doktor da öyle bişey demedi 2. Gitmemde ama
Ali_asaf_10 Bizde de uzayan sarılık var. Ama bizimki kan uyusmazligina bagli. 1 buçuk aylık olduk hala bitmesdi 18e kadar çıkmıştı değeri. Fototerapiye 3 kez girdik düşüyordu yine çıkıyordu. Şuan değer çok azaldı 2 lere indi ama bazen dusmusken biraz daha cikip yine indigi oluyirdu hala tam bitmedi. İllaki biter yükselse de yine düşüyor canim bizde de öyle oldu şaşırmıştım niye düşmüşken çıktı bunca zaman sonra diye
Fb1234 Ali_asaf_10 Artık moralim bozulmaya başladı bakıyorum herkesin bebeği bembeyaz teninde hiç bisey yok 1 aylık olucaz hala rengi gelmedi bi doğduğunda kendi ten rengini görebildim 🥺 İnşallah geçer hemencecik :)